Medie: Endnu en kendis meldt klar til Vild med Dans

Skrevet af Henrik R

147 uger siden

|

04/08/2021
Her ses flere af deltagerene fra den forrige sæson af Vild med Dans. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Her ses flere af deltagerene fra den forrige sæson af Vild med Dans. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Der går ikke længe til Vild med Dans begynder, og nu mener mediet Her&Nu at kende et navn på en af de kommende deltagere.

Dagens topnyheder

Når "Vild med dans" til efteråret igen kører over skærmen, vil man kunne opleve et stjernespækket lineup af nydansere. 

SE og HØR har nemlig blandt andet kunnet afsløre, at Lise Rønne bliver et af de kendte ansigter, som dermed skal bevise, om hun er en standardhaj eller latinsild, når hun inviterer til en tur på dansegulvet til efteråret.

Man har endvidere igen formået at lokke de garvede værter i form af Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller til at stå for værtskabet, som dermed vil kunne trække i balkjolerne og sørge for, at alt forløber uden gnidningsfrit. 

Det er også blevet bekræftet, hvilke professionelle dansere, der vil deltage i årets sæson, men man mangler fortsat at få navnene på mange nydansere.

Men ifølge HER & NU vil man kunne se 42-årige Mascha Vang give sig i kast med rumba, foxtrot og de mange velkendte danse, når hun deltager i "Vild med dans". 

Mascha Vang er kendt for at have deltaget i realityprogrammer som "Villa Medusa" og "Paradise Hotel", men hun er såmænd ualmindeligt vant til at være på skærmen. Man så hende senest i "Stjerner i trøjen". 

Hun kan bryste sig af at være Danmarks mest søgte efter person på Google i 2013, og hun har formået at forvandle ovennævnte tv-optrædener til en lukrativ virksomhed ved at være influencer. 

Mascha Vang danner par med jagerpiloten Troels Krohn Deli.

Datteren Hollie Nolia har hun med racerkøreren Nicolas Kiesa. 

Derudover har Mascha Vang tidligere dannet par med komikeren Andreas Bo.