Medina afslører: Derfor fik jeg en abort

Foto: Peter Troest/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Medina fortæller nu om den tragiske oplevelse.

Den danske musiker Medina er lige nu gravid med hende og manden Malo Chapsals andet barn. I februar 2021 fødte hun parrets første barn. Men Medina har faktisk også været gravid før det.

I sommeren 2019 var Medina nemlig også gravid, men det endte med en abort. I det seneste afsnit af DR’s podcast ‘Genstart’ står Medina frem og fortæller, at hende og manden Malo Chapsal oplevede deres livs mareridt efter en voldsom oplevelse med en kvindelig stalker, som brød ind i deres hjem i sommeren 2019.

Læs også

'Vild med dans'-stjerne rækker ud: "Jeg har brug for jeres hjælp"

“Var du gravid på det her tidspunkt?”, spørger ‘Genstart’-vært Anna Ingrisch.

“Ja, det var jeg, og det mistede vi så, fortæller en ærgerlig Medina.

Parret havde været til et bryllup, men var hjemme lidt over midnat. I hjemmet var der dog en anden person foruden Medina og Malo. I soveværelset vat lyset nemlig tændt.

“Hun ligger i min seng med mit tøj på med en masse malerier og billeder af mine hunde, som har hun har taget ind til pejsen. Og så ryger hun smøger og drikker alkohol og har lavet et mærkeligt pille-alter ved mit natbord,” fortæller Medina.

Medinas mand, Malo, måtte hive kvinden ud af huset og derefter forsikre naboerne om, at det ikke var Medina, han havde hevet ud på gaden, men faktisk en ubuden gæst.

Men på trods af flere polititilhold og anholdelser, blev stalkeren ved med at komme tilbage til Medinas hus. Det fik Medinas kolesteroltal til at sige voldsomt, og det fik ifølge hende stor indflydelse på aborten.

“Tror du, den her oplevelse havde indflydelse på din abort?”, spørger Anna Ingrisch.

“Ja”, svarer Medina kort.

Heldigvis har parret fået et barn siden da, og kan i løbet af i år altså byde velkommen til endnu et medlem, når tre bliver til fire.

Læs også

NASA advarer: Asteroide kan ramme jorden 6. maj

 

Dagens Gossip