Medina i retten for kokainkørsel: Nu er dommen faldet

At køre rundt med kokain og alkohol i blodet giver dyrt for den 35-årige sangerinde. Foto: Scanpix

Medina har nu fået sin dom, efter hun sidste år blev taget bag rattet med kokain og alkohol i blodet.

Stort set alle i Danmark kender sangerinden Medina, der siden sit gennembrud i 2007 har fået stjernestatus ved at få masser af sange i radioen og spillet for fulde hus landet over. 

Men i dag har sangerinden Medina ikke megen grund til at juble.

Tidligere i dag faldt der nemlig dom i den 35-årige sangerindes retssag, da hun den 29. juli sidste år blev stoppet bag rattet ved Hornbæk i Nordsjælland klokken kvart i fem om morgenen, skriver BT.

Her viste politiets kontrol at sangerinden var påvirket af alkohol og narko.

Læs også

23-årig kvinde anholdt i nat: Drak en halv flaske vodka og flere Mokai - og kørte bil bagefter

Og Retten i Helsingør tog bestemt ikke let på den overtrædelse af færdselsloven. Medina er nemlig blevet idømt en bøde på 43.500 kroner samt en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre et halvt år. 

Den høje bøde skyldes, at man ved sprit- eller narkokørsel kan fastsætte bøden udfra den anklagedes indkomst og promille. 

Medina skal betale en stor bøde og får frataget sit kørekort i tre et halvt år. Foto: Scanpix

Sangerinden mødte ikke selv op i retten, men hendes advokat læste en erklæring op i retten på sin klients vegne, hvor sangeringen erkendte sig skyldig i sine overtrædelser.

I retten kunne tilhører således hvordan at Medina til politiet erkendte at have kørt bil, mens hun var påvirket af både alkohol og kokain. Tidligere samme dag spillede hun på Langelandsfestival, hvor hun ifølge hende selv fik et glas vin. Senere var hun i byen i København, hvor hun indrømmer, at hun tog en bane kokain.

Hun kan dog ikke huske, præcist hvor meget kokain hun tog.

Læs også

Kvinde bad om skør tjeneste på nettet: 7 år efter har hun fået overraskende svar

Medinas promille var dog langt over det tilladte 0,5 promille. Medinas blodprøve viste en alkoholpromille på langt mere end det dobbelte af det tilladte.

Den 35-årige popstjerne ændrede for nylig navn til Frederikke Hansen - hvilket der siden fik offentligheden til at spekulere i, om sangerinden forsøgte at skjule sin retssag for offentligheden. 

6 usædvanlige tegn på at du har en skjult hjertesygdom

 

Dagens Gossip