Medina i vild navneforandring: Så overraskende er hendes nye navn

Nils Würtzenfeld

334 uger siden

|

01/03/2018
Skal man tro rygterne, så har Medina igen skiftet navn. Denne gang til noget meget jordnært.

Dagens topnyheder

Den populære sangerinde Medina er egentlig døbt Andrea Fuentealba Valbak, men i 2003 valgte hun at skifte navn til det mere eksotiske Medina Danielle Oona Valbak.

Nu har den dansk-chilenske sangerinde imidlertid valgt at ændre sit navn igen. Det skriver ugebladet Tæt På, der har holdt øje med den 35-årige popstjerne i folkeregisteret, hvor et navneskifte pludselig har fundet sted.

Og skal man tro mediet, så er Medinas nye navn det meget jordnære Frederikke Hansen.

Om der ligger en praktisk beslutning bag Medinas seneste navneskifte, vides ikke, men sidst hun ændrede sin titel i 2003, var det på grund af søvnproblemer. Det kan man læse i Medina-biografien ‘Medina har slået sig’ fra 2014. Heri fortæller sangerinden, at hun dengang døjede med søvnløshed, og at en numerolog i den forbindelse forklarede hendes, at problemet skyldtes hendes borgerlige navn Andrea Fuentealba Valbak.

Medina skifter navn

Eftersigende skulle det især være efternavnet Valbak, der ikke kunne forenes med Medinas jagt efter kærlighed og succes, og derfor skiftede hun til Medina Danielle Oona Valbak - men valgte i sidste ende at beholde efternavnet.

2017 år bød musikalsk på de to Median-singler ‘Elsk Mig’ og senere radiohittet ‘Det Smukkeste’, og i februar 2018 var Medina er så klar med sin nyeste single ‘Skyttegrav’, der handler om udfordringerne ved konstant at være i medierne søgelys.

I forbindelse med den nye single har Medina afsløret, at hun faktisk har været tæt på at kaste håndklædet i ringen i 2016 og sige farvel til sangkarrieren. Det skyldtes, at hun dette år oplevede stor modstand - både i medierne og rent karrieremæssigt.

Udover at hendes privatliv som altid var genstand for sladder og rygter, så fik hun også en hård medfart af anmelderne for sit engelsksprogede album, ligesom hun måtte aflyse hele sin Tysklandsturné nogle måneder senere.

Også hos danskerne mærkede Medina, hvor hurtigt berømmelsen kan vende, da hun i august modtog adskillige hadefulde kommentarer fra brugere på sociale medier, i forbindelse med hende besøg i en flygtningelejr. Kritikken lød blandt andet på, at hun udnyttede flygtningekrisen for at profilere sig selv.