Medina røber detalje fra fødsel

Her ses Medina optræde i 'Vild med dans' i november 2020.Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Det er på Instagram, at popstjernen afslører det.

Sammen med ægtemanden Malo Chapsal er Medina blevet forældre for første gang.

I februar blev parret forældre til en lille dreng.

Læs også

Medina siger farvel: Det bliver starten på en ny tilværelse

Tidligere på måneden afslørede Medina i en story på Instagram, at den lille dreng skal hedde Tyler Rose Chapsal.

Det er også på den sociale medie, at hun kommer med en detalje fra fødslen af sønnen. Han kom til verden via et kejsersnit.

Medina har delt en video, hvor man kan se en kvinde, der hopper begejstret rundt i træningstøj. Hertil skriver popstjernen:

“Mig når jeg må træne igen efter kejsersnit.”

Foto: Instagram.

Farvel til Frederiksberg 

I februar kunne Medina også vinke farvel til Frederiksberg, hvor hun købte en lejlighed i januar sidste år. Parret pakkede flyttekasserne og forlod penthouselejligheden og er rykket til Hørsholm i en stor villa, der rummer hele 217 kvadratmeter og er beliggende på en lukket vej i et af Hørsholms børnevenlige kvarterer.

Klar til moderskabet

Der er ingen tvivl om, at Medina har haft travle år med sin karriere. Men hun er klar til moderskabet. Allerede tilbage i september 2019 udtalte hun til ALT for damerne, at det næste skridt var at lave en familie.

“Jeg har prøvet alt næsten ... så måske noget så eksotisk som at lave en familie. Så det bliver næste skridt,” svarede hun til spørgsmålet: Hvad skal du prøve, inden du dør?

Hun har også tidligere udtalt, at hun er familiemenneske med stort F, så drømmen om at blive mor har i den grad eksisteret længe.

I februar gik det i opfyldelse, da 38-årige Medina sammen med sin ti år yngre ægtemand Malo Chapsal blev forældre for første gang til en lille dreng.

Læs også

Medina vinker farvel: Det tog 3 måneder

 

 

 

Dagens Gossip