Meghan i ‘IKEA’-bommert: ‘Er det din morgenkåbe?’

Foto: Steve Parsons/Scanpix

Den nyudråbte hertuginde Meghan får en hård medfart på nettet, hvor hendes nyeste kjole ikke vækker den store begejstring. Tværtimod.

Det må til tider være hårdt at tilhøre eliten af kendte og kongelige.

Altid er man i mediernes søgelys, og altid sidder folk klar til at dømme ens gøren og laden.

Det har den tidligere Meghan Markle - nu Hertuginde Meghan - måtte sande, efter hun for nylig deltog i afdøde prinsesse Dianas niece Celia McCorquodales bryllup sammen med sin mand, prins Harry. Det skriver The Sun.

Læs også

Slut med Badehotellet: Skuespiller trækker sig fra succes-serie

Her vakte den tidligere skuespillerinde nemlig opsigt med den blå og hvide kjole, som hun bar. En kjole der ikke ligefrem skabte begejstring på nettet, hvor folk var hurtigt til at give den 36-årige hertuginden et par gode moderåd.

Især på Twitter var kritikken hård. Kjolen, som ellers er designet af Oscar De La Renta og har kostet knap 33.500 kroner, er ifølge flere brugere af det sociale medie nemlig både ‘poset’, ‘uformelig’ og alt for stor, ligesom folk mener, at den ligner alt fra en sæk kartofler til en morgenkåbe og sågar sengetøj fra Ikea.

- Åh nej, beklager Meghan Markle. Dette er ikke dig. Den er alt for stor. Hvor er din dejlige stil blevet af, lyder det i et tweet, som flere er enige i.

- Er Meghan Markle okay? Hvorfor drukner hun altid i sine kjoler? lyder det fra en anden Twitter-bruger, mens andre er mere grove i tonen.

- Hvordan lykkes det Meghan Markle ofte at ligne en sæk kartofler?

- Hun har god stil, men hendes tøj sidder dårligt, mener en anden, mens journalist Michael Pearson skriver:

- Jeg kritiserer ikke Meghan Markles kjole fra gårsdagens bryllup på nogen måde, men jeg har bogstavelig talt hendes kjole som sengetøj fra IKEA, skriver han.

 

En anden mener, at den dyre kjole ligeså godt kunne være en morgenkåbe.

- Harry kigger på hende med bekymring: 'Skat, har du glemt at tage rigtigt tøj på igen og er taget afsted i din morgenkåbe?

Skulle kritikken bekymre hertuginde Meghan, kan hun dog altid glæde sig over, at hendes brudekjole i den grad skabte begejstring verden over, da hun og prins Harry blev gift 19 maj i år.

 

Dagens Gossip