Slut med Badehotellet: Skuespiller trækker sig fra succes-serie

Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Den mandlige skuespillere har takket nej til at medvirke i endnu en sæson af den populære TV2-serie.

Når den elskede tv-serie Badehotellet næste år vender tilbage med sjette sæson, bliver det uden flere af de nuværende skuespillere. 

Allerde i marts blev det offentliggjort af den kommende sæson ville blive uden Rosalinde Mynster i rollen som Fie, og nu takker også Anders Juul nej til at spille Max Berggren i den nye sæson. Det skriver Realityportalen.

Selvom serien har høstet stor publikumssucces, så har skuespilleren valgt at kaste sig over andre projekter.

Læs også

11 personer indlagt med utrolig sjælden madforgiftning: Sådan blev de smittet

– Jeg er ikke med i år. Jeg har lige haft nogle andre ting, jeg skulle, så jeg trak mig her i år og vil ikke udelukke, at det kommer tilbage, men jeg havde brug for at lave noget andet, sagde Anders Juul til Realityportalen, da han for nyligt var med til Årets Reumert.

Anders Juul vinker nu farvel til Badehotellet. Foto: Claus Bech/Scanpix

For fans af serien er der dog i lys i mørket, da den mandlige skuespiller ikke udelukker, at han igen kan dukke op i rollen som den unge arkitekt Max Berggren.

Læs også

Kunstig intelligens har svaret: Dette land vinder VM

– Nu skal man aldrig sige aldrig. Jeg vil ikke udelukke, at der kommer til at ske noget i fremtiden, men hvordan det lige skal lande nu, er jeg ikke helt sikker på. Men det er jo forholdsvis lang tid, man blokerer i den optageperiode. Det gør, at der ikke er plads til så mange andre ting. Der er nogle ting, jeg gerne vil, så derfor var jeg nødt til at sige farvel eller på gensyn, lyder det.

Han understeger samtidig, at det ikke er uoverensstemmelser, der ligger til grunde for hans exit fra serien, da han for længe siden er blevet spurgt af produktionen, om han havde lyst til at medvirke i endnu en sæson. 

Privat danner Anders Juul par med dramatikeren Line Mørkeby. Sammen har de børnene Ebba og Elise.

 

Dagens Gossip