Melvin med særlig hyldest

Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

“Du går forrest, og har altid været et godt forbillede og en kæmpe inspiration,” lyder det fra Melvin Kakooza.

Torsdag aften i KB Hallen i København ved dette års ZULU Awards modtog Melvin Kakooza hele fire priser.

Blandt andet modtog han sammen med resten af Sunday-holdet prisen for årets tv-serie.

Læs også

Nu er det slut: Omdiskuteret corona-regel fjernes

Det var en særlig person, der overrakte prisen. Det var nemlig Carolyne Kaddu Rasmussen, Melvins mor, der kom på scenen.

“Sikke en overraskelse, Melvin. Vi har været rigtig meget igennem de sidste par måneder, og hvis der er noget, jeg håber, du har lært, så er det, at jeg aldrig slipper dig,” sagde Carolyne Kaddu Rasmussen. 

Tidligere på året måtte Melvin trække sig som vært på X Factor. Han blev opereret for en hjernetumor, og torsdag aften var et skridt på vejen til at komme tilbage.

“En kæmpe inspiration”

Melvin har nu valgt at dele oplevelsen fra ZULU Awards med sine mange følgere på Instagram.

Samtidig sender han en hyldest til sin mor.

“Du har opdraget mig til at være et ordentligt menneske, også selv når livet ikke altid går som planlagt! Du går forrest, og har altid været et godt forbillede og en kæmpe inspiration! Du er den som troede mest på mig, og da jeg droppede læreruddannelsen for at gå ind i underholdningsbranchen, støttede du mig 100 procent og fulgte med på sidelinjen,” skriver han og uddyber, at hun også har en stor ære i, at tv-serien Sunday blev til noget.

“Da jeg fortalte dig om min SUNDAY-idé, var du på daværende tidspunkt den eneste i Danmark som troede på, det ville blive en succes, derfor var det så specielt, at netop du overrakte prisen! TAK for dig mama, jeg elsker dig,” runder Melvin rørende af.

Du kan se klippet fra ZULU Awards herunder:

 

Læs også

Peter Ingemann går mod Brostrøm: Kom så med sprøjten

 

 

 

Dagens Gossip