Peter Ingemann går mod Brostrøm: Kom så med sprøjten

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Peter Ingemann er kendt for at ytre sig frit om sine meninger. Det har han igen gjort, da han nu er gået imod Søren Brostrøm.

Det er blevet officielt, at Danmark ikke har planer om at tage imod vaccinen mod coronavirus fra producenten Johnson & Johnson.

Læs også

Umut i store smerter: “Håber på det bedste"

Årsagen til, at man har besluttet sig for ikke at tage imod denne vaccine er, at der er for stor en risiko for alvorlige blodpropper, holdt op imod de fordele, der er forbundet med vaccinen. 

Det har Sundhedsstyrelsen bekræftet en pressemeddelelse. 

Ifølge Sundhedsstyrelsen er den primære årsag til, at denne beslutning er taget, at det især er yngre og raske personer, der skal til at vaccineres nu. 

På lige fod med udelukkelsen af AstraZeneca afvises det ikke, at vaccinen fra Johnson & Johnson vil blive taget i brug på et senere tidspunkt. Det kræver dog, at situationen i Danmark ændrer sig. 

Ingeman siger 'ja tak'

I et opslag på Facebook har Peter Ingemann givet udtryk for, at han gerne tager imod en vaccine fra, uanset hvilken vaccine, der er tale om. Med andre ord, så tager han gerne imod vaccinen fra enten AstraZeneca eller Johnson & Johnson. 

"Jeg sætter mig også i bilen hver dag og går over gaden," skriver den populære tv-vært i opslaget på Facebook. 

Han antyder derfor for, at han tydeligvis ikke er synderligt bekymret for de potentielle konsekvenser, der kan være forbundet med at lade sig vaccinere med en vaccine fra enten AstraZeneca eller Johnson & Johnson. 

Derudover skriver Peter Ingemann også direkte, at han mener, at det bør være frivilligt, hvorvidt man kan lade sig vaccinere mod coronavirus med en vaccine fra AstraZeneca eller Johnson & Johnson.

Læs også

'Rasende mor' beder kvinde om at forlade strand på grund af 'upassende' bikini

"Lad det være frivilligt og kom så med sprøjten. I er sgu ikke fra Ry, kan jeg høre," skriver han til sidst i opslaget. 

 

Dagens Gossip