Michael Falch overrasker: Dukker op i populært tv-program

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Han har aldrig selv set programmet, erkender han.

I aften er der finale i dette års X Factor. Nikoline, Solveig og gruppen Simon & Marcus er årets finalister.

Læs også

Ude af årets X Factor: Martin Jensen skifter TV 2 ud med Falck

De skal på scenen tre gange i alt. Det skriver TV 2.

Første gang de går på scenen, skal de synge en sang, som deres dommer har valgt til dem. Anden gang skal de synge duet med en dansk musiker, og herefter skal vi sige farvel til én af de tre finalister. 

Efter pausen sendes den første finalist nemlig ud af finalen, og efterfølgende skal de sidste to finalister på scenen en allersidste gang, her skal de synge deres vindersingle.

Duet med Michael Falch

Deltageren Nikoline har sunget mest danske sange i X Factor. I aften synger hun også på engelsk i finalen. Oh Land har valgt, at hun skal synge Fly Away af den australske sanger og sangskriver Tones and I.

Herefter skal Nikoline synge duet med Michael Falch, sammen skal de synge sangene Nær og I et land uden høje bjerge. Til 5 Chair Challenge sang Nikoline også en sang af Michael Falch - nemlig De vildeste fugle.

Nikoline har imponeret Michael Fach, som hun i aften skal synge sammen med. Foto: Lasse Lagoni/ TV 2.

Til TV 2 erkender Michael Falch, at han aldrig før har set X Factor, men da hans søster ringede og fortalte, at Nikoline sang en af hans sange, så måtte han se det. 

"Det er da et generations-crossover, der vil noget, og det viser sig, at mine sange betyder noget for Nikoline. Det kan jeg absolut ikke stå for, og jeg glæder mig til at synge med hende i X-factor-finalen i aften," lyder det fra Michael Falch.

Om en duet med Michael Falch kan være med til at hive sejren i land for Nikoline, det bliver afgjort i aften.

Du kan se finalen i X Factor i aften kl. 20.00 på TV 2 og TV2 Play. 

Læs også

Ingen tvivl: Hun er favorit til at vinde X Factor i aften