Midt under turné: Justin Timberlake anholdt

Mathias Madsen

3 uger siden

|

18/06/2024
Gossip
Arkivfoto/ Foto: Wikimedia Commons
Arkivfoto/ Foto: Wikimedia Commons
Verdensstjernen Justin Timberlake blev mandag anholdt.

Dagens topnyheder

Én af verdens absolut mest kendte og succesrige popsangere, Justin Timberlake, fylder for tiden stadions og koncertsteder over hele verden med tusindsvis af glade fans i forbindelse med sin seneste turné; "The forget tomorrow world tour."

I denne uge skal han spille i den amerikanske storby Chicago, og til august kommer han til Danmark, hvor han gæster Royal Arena.

Lige i øjeblikket fokuserer han dog formentlig ikke så meget på sin musik - han er nemlig blevet anholdt.

Det skriver flere internationale medier; herunder ABC News.

Ifølge mediet blev den amerikanske sanger og sangskriver mandag anholdt for spirituskørsel i 'Sag Harbor' i New York i USA. Det har en talsperson for det lokale politi bekræftet.

Timberlake skal senere i dag, tirsdag, fremstilles for en dommer, som skal tage stilling til hans straf.

Det er endnu uklart, hvor beruset den 43-årige sanger var, og hverken ham eller hans manager har kommenteret sagen offentligt.

Timberlake skal spille to koncerter i Chicago denne weekend, ligesom han også skal spille to gange i New York City i næste uge. Alt sammen som del af hans aktuelle verdensturné.

Sangeren opnåede massiv popularitet som en del af boybandet *NYSNC i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne, før han gik solo i 2002. Hans første udgivelse, "Justified," solgte flere millioner kopier, og det verdenskendte hit "Cry med a river" var blandt andet en del af denne udgivelse.

Siden har han vundet 10 Grammyer, fire Emmyer og flere andre titler. Han har endda været nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for sin temasang til filmen "Trolls" - "Can't stop the feeling!"

Det 43-årige multitalent har desuden også haft succes som skuespiller i film som "The social network," "Bad teacher" og "Friends with benefits."