Miley Cyrus afslører: Derfor vil jeg ikke have børn

Den kendte popsangerinde er ikke interesseret i at få børn, og hun afslører i et interview med Elle, at jordens tilstand er den primære årsag til det.

Tilbage i januar var der mange rygter, der gik på, at den kendte popsanger Miley Cyrus og hendes mand Liam Hemsworth ventede deres første barn. Miley Cyrus var dog hurtig til at skyde de rygter ned, og nu fortæller hun i et interview, at der højst sandsynligt slet ikke kommer en efterfølger.

Det er i et interview med damebladet Elle, hvor den 26-årige sanger selv er på forsiden, at hun åbner op for, hvorfor hun ikke har interesse i at sætte nyt liv i verden. Det handler dog hverken om, at hun ikke har lyst til at være mor, eller at hun ikke vil ‘ødelægge’ sin krop, men mere om verdens tilstand netop nu.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

Miley Cyrus fortæller, at moder jord er rigtig sur i øjeblikket, og hun ønsker ikke at sætte nyt liv i verden, før der sker store globale ændringer.

“Vi får overrakt en lorte-planet, og jeg nægter at give det videre til mit barn. Indtil jeg føler, at mit barn kan leve på en planet, hvor der er fisk i vandet, så vil jeg ikke sætte et liv i verden, der skal tage sig af det,” fortæller sangerinden til magasinet.

Hun føler sig også overbevist om, at rigtig mange millennials (Den største generation af mennesker på jorden født mellem 1980 til 2000), heller ikke ønske at sætte nyt liv på jorden, før den atter kan håndtere det.

“Vi har ikke lyst til at reproducere, for vi ved, at jorden ikke kan håndtere det,” fortæller hun.

Deres hus brændte til grunden

Der kan være mange årsager til, at Miley Cyrus har så klar en holdning til miljøet, som hun har, men den største skyldes nok, at hun selv var involveret i en naturkatastrofe sidste år.

Cyrus og hendes husbonds hus blev nemlig fanget af en kæmpe skovbrand, der hærgede store dele af Californien sidste år. Huset med placeringen i Malibu blev brændt helt til grunden

I den forbindelse lagde Liam Hemsworth dette billede op på Instagram, hvor han begræd, at parret og mange andre mennesker i Mailbu mistede deres hjem.

I interviewet med Elle kommer Miley Cyrus også ind på naturkatastrofen. Hun mener, at katastroferne opstår fordi, at jorden ikke længere kan holde til det stigende antal af mennesker, og den stigende forurening.

Hun mener derfor, at jorden har brug for en pause. Først når den pause på et tidspunkt er overstået, og der er tegn på, at planeten går en bedre tid i møde, så vil Miley Cyrus være mor.

Læs også

Ung musiker døde af koffeinforgiftning

 

Dagens Gossip