Mopper-artikel fik Linse Kessler til at gå amok: Jeg vil tæve dem!

Arkivfoto: Linse Kessler.

Linse Kessler kom med en verbal røvfuld fredag aften.

Fredag var der Reality Awards 2018, som blev afholdt på Docken i Københavns Nordhavn.

Her vandt Linse Kessler prisen som 'årets kvindelige deltager'. Selvom den populære realitystjerne var ikke selv til stede ved fredagens show, forhindrede det hende ikke med at uddelte en verbal røvfuld til ugebladet Se og Hør. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Læs også

Linse Kessler flytter ind hos Mopper: 'Jeg vil ikke af med hende'

Linse Kessler havde nemlig sendt en videohilsen, som blev vist til prisshowet, og her kom realitystjernen, kendt fra TV 3's reality-program 'Familien fra Bryggen', med en vred besked til Se og Hør. 

- Helt ærligt, I er bare en flok idioter. Jeg vil tæve dem alle sammen med en våd Se & Hør. De skulle bare have en på skallen. Jeg hader jer virkelig, jeg kan ikke fordrage jer Se og Hør, sagde Linse Kessler

Efterfølgende rev hun et Se og Hør-blad i stykker og samlede en af Jyttes hundelorte op med det, skriver avisen. 

Det der har gjort Linse Kessler vred er, at Se og Hør har skrevet en artikel om, at hun flytter ind hos hendes afdøde mor Mopper, og at ugebladet ikke respekterer hendes privatliv. 

- Det ville jeg gerne have gjort i al hemmelighed. Mellem jul og nytår skrev Se og Hør til mig, at de havde hørt, at jeg flyttede ind i Moppers lejlighed, og jeg skrev tilbage, at det ville jeg hverken bekræfte eller afkræfte, men at jeg gerne bare ville have mit privatliv i fred. Dagen efter ser jeg den her artikel om, at jeg er flyttet ind hos Mopper, fortalte en rasende Linse. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Linse Kessler kom dog ikke kun ud med sit raseri i videohilsnen. Hun sendte også en glad hilsen til hendes fans, som hun takkede for opbakningen.

Her kan du læse et større potræt af Linse Kessler

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip