Morfin hver dag: Nu afslører Gustav Salinas

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

I et personligt opslag på Facebook og Instagram fortæller Gustav Salinas nu om en svær periode i sit liv.

Over 400.000 følger med på Gustav Salinas sociale medier, hvor den succesfulde træner deler personlige fortællinger og fitness-råd. 

I sit seneste opslag fortæller han om en svær periode i sit liv. Under en træning i 2015 kom Gustav til skade.

Læs også

Kvinde fra Nordsjælland modtog mail lige inden sengetid: Kunne ikke fatte det

“Jeg kunne mærke med det samme, at jeg havde fået en diskusprolaps. Jeg kunne næsten ikke bevæge mig,” skriver han og fortsætter:

“I over 3 år kæmpede jeg med de vildeste smerter. Jeg tog morfin hver dag, og jeg nægtede at fortælle det til nogen, for hvis jeg sagde det til flere mennesker, så ville jeg skabe mere opmærksomhed omkring problemet og blive påmindet mere om det helvede, jeg var i,” skriver Gustav og uddyber, at han flere gange var på skadestuen, hvor han bad om en scanning.

“De sagde til mig, at hvis jeg stadig kunne gå, så kunne det umuligt være en diskusprolaps. Jeg sagde, at jeg havde trænet hele mit liv og derfor var jeg stærk og kunne stå selv,” forklarer Gustav.

Til sidst blev det for meget for den tidligere reality-deltager.

⁣”Jeg kunne ikke en gang holde på min egen afføring. Jeg besluttede mig for at tage på Hamlet, der er et privathospital for at blive MR scannet. De sagde, at jeg havde en kæmpe diskusprolaps,” skriver Gustav og fortæller, at han efterfølgende blev opereret.

I den forbindelse fik han at vide, at han nok ikke kom til at styrketræne igen.

“De sagde faktisk til mig, at jeg skulle prøve at finde en anden form for træning end styrketræning, men jeg nægtede det. Og i dag har jeg aldrig været i bedre form,” slår han fast. 

Hele opslaget fra Gustav Salinas kan ses herunder:

 
Læs også

Silas Holst afslører: Det kan jeg ikke lide ved ‘Vild med dans’

 

 

 

 

Dagens Gossip