Nadia-Shila har besluttet sig: Derfor kommer jeg aldrig tilbage til Danmark

Foto: Discovery

Selvom Nadia-Shilas søn Kyle bor i Danmark, har den unge mor umiddelbart ingen intentioner om, at hun en dag vender tilbage til landet.

De unge mødre-deltageren Nadia-Shila har ingen intentioner om, at hun skal bo i Danmark igen, efter hun valgte at flytte til USA i sommeren 2016.

Det afslører hun i næste uges afsnit af den populære realityserie, hvor seerne er med, når gravide Nadia-Shila og kæresten Jeremy er ude for at finde en barnevogn, inden deres datter Hope kommer til verden.

- Jeg kunne ikke finde på at tage til Danmark, selvom jeg kunne tage Jeremy med. Jeg har ikke lyst til at bo i Danmark. Danmark, det er for mig, et afsluttet kapitel. Det kunne jeg ikke finde på, lyder det fra Nadia-Shila.

Læs også

Nadia-Shila afslører: Derfor røg min kæreste i fængsel

Da programmet blev optaget, boede Nadia-Shila og Jeremy på et Herberg i San Francisco. For nylig flyttede parret dog i en lejlighed, hvor de bor med lille Hope, som kom til verden i slutningen af januar.

Da den unge mor flyttede til USA i august 2016 var det i selskab med sin mor Heidi og sønnen Kyle. Nadia-Shila ønskede at komme på afstand af Kyles far og drømte om at blive skuespiller.

Desuden er den unge mor tiltalt for bedrageri for en kvart million kroner i Danmark.

Læs også

Ung mor hjemløs i USA: Nu har Nadia Shila født en lille pige

Tingene gik dog ikke helt, som Nadia-Shila havde planlagt. Hun endte med at bo på gaden i Los Angeles, mens Kyle blev tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder og sendt hjem til Danmark.

Kort efter opdagede Nadia-Shila, at hun var gravid igen og ventede en datter med Jeremy. Før den lille pige kom til verden, var Nadia-Shila dog igennem en meget svær periode.

Sidste sommer - i slutningen af juni måned - røg Jeremy nemlig i fængsel. Her afsonede han en 50 dage lang straf, mens gravide Nadia-Shila boede alene på gaden.

Læs også

Højgravide Nadia Shila har gode nyheder: ‘Det er super dejligt’

Egentlig var Jeremy’s dom betinget, men da han ikke fulgte retningslinjerne, var situationen pludselig en anden:

- Jeremy han havde fået en betinget dom på noget partnervold. Og han skulle så have gået i noget Anger Management, og det gjorde han så ikke. Så de så det som, at han ikke fulgte vilkårene for den betingede dom, han havde fået. Og det var så det, han røg ind og sidde på, fortalte Nadia-Shila i sidste uges afsnit af De unge mødre.

Det var en utryg tid for den unge mor, som ikke brød sig om at sove uden sin kæreste:

Læs også

Nadia Shila taler ud om tiggeri med nyfødt datter: ‘Det er helt forkert’

- Da Jeremy var i fængsel, der havde jeg blandt andet kniv og peberspray på mig inde i teltet. Også fordi, folk fandt meget hurtigt ud af, at han ikke var der mere. Og man bliver meget hurtigt et meget nemt offer, når man som kvinde er alene ude på gaden, fortæller Nadia-Shila.

Hun ønskede ikke, at datteren skulle vokse op under disse omstændigheder og har tidligere givet udtryk for, at der skulle ske markante ændringer, når lille Hope kom til verden:

- Før Hope kom, gik vi jo ud og panhandlede (amerikansk udtryk for tiggeri.) og fik til fornøjelser og mad den vej igennem, men med Hope synes jeg simpelthen bare, at det er forkert. Jeg vil ikke bruge min datter til at skrabe penge sammen, så hvis vi bliver desperate, må vi ty til organisationer, hvor vi kan få gavekort etc., skriver Nadia-Shila i et indlæg på sin blog og tilføjer:

Læs også

Geggo raser over kontroversielt tv-program: Forarget og mundlam

- Det er selvfølgelig vildt frustrerende at være “fattig”, men omvendt ved jeg, at økonomien stille og roligt nok skal gå i orden, og Hope er jo i og for sig ligeglad, så længe hendes behov bliver dækket med mad, bleer, tøj og kærlighed, og så må forældrene jo lide lidt.

Du kan se Nadia-Shila og Jeremy gå på jagt efter babyudstyr i videoen lige herunder og resten af afsnittet, når Kanal 4 sender De unge mødre tirsdag klokken 20.00.

Geggo langede ud efter Nadia Shila: Nu bliver hun svinet af den unge mor

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip