Nadia Shila kan ikke vente: Nu viser hun sin nøgne krop frem

Realitystjernen er bestemt ikke bange for at vise kroppen frem.

Nadia Shila Petersen fra realityprogrammet ‘De unge mødre’ viser mere end blot sin højgravide mave frem i et nyt opslag på Instagram.

Inden længe bliver 22-årige Nadia Shila mor for anden gang. Sammen med sin forlovede, amerikanske Jeremy, venter Nadia Shila en lille pige.

Parret har besluttet, at hun skal hedde Hope.

- Lille Hope i maven der, vi glæder os til, du kommer ud til os i verden her, skriver Nadia Shila i forlængelse af Instagram-billedet af den nøgne krop.

Læs også

Bekæmp gråt hår naturligt: Nyt kosttilskud skal erstatte skadelig hårfarvning

Du kan se det vovede billeder herunder:

 

Realitystjernen fra Kanal 4-programmet lider, som de fleste andre gravide kvinder, både af kvalme og søvnløse nætter. Heldigvis passer kæresten Jeremy godt på hende:

- Efter en søvnløs nat med megen smerte og kvalme, beordrede min dejlige mand mig til at tage et langt behageligt bad. Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg elsker ham. Han er så kærlig og betænksom, skriver Nadia Shila til endnu et billede af sin nøgne krop.

 

Der er stor sandsynlighed for, at parret ikke skal vente alt for længe på den lille ny. Meget tyder nemlig på, at datteren kommer til verden før planlagt:

- Hun er foran planen, så jeg skal have endnu en vægtscanning den 14. december, og hvis hun stadig vokser hurtigt, så vil de sætte fødslen i gang for at give mig chancen for en vaginal fødsel, skriver Nadia Shila på sin nye blog, som hun har startet sammen med kæresten.

Læs også

Stephanie tør ikke holde i hånd med sin kæreste: 'De kalder ham børnelokker’

Nadia Shila har i forvejen en lille søn, Kyle, som hun i længere tid har levet på gaden med i USA. Læs mere om den historie her.

Læs også: Geggo til kamp mod retssystemet: ‘Aflivning vil være på sin plads’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip