Nadia Shila overrasker før retssag: Erkender sig skyldig i bedrageri

Nadia Shila indrømmer nu anklagerne om bedrageri. Foto: DR Ung

Realitystjernen Nadia Shila fra ‘De unge Mødre’ og ‘Hjemløs på Instagram’ har nu erkendt sig skyldig i flere anklagepunkter.

I morgen klokken 09.30 i Retten i Næstved starter retssagen mod realitystjernen Nadia Shila, der er kendt fra tv-programmerne ‘De unge Mødre’ og ‘Hjemløs på Instagram’.

Men allerede nu kan hendes advokat afsløre, at 22-årige Nadia Shila erkender sig skyldig i flere anklagepunkter, blandt andet tiltalen om bedrageri, hvor hun har solgt varer på nettet uden at leverer dem til en større sum:

– Nadia Shila erkender 21 forhold, hvor der er taget betaling for varer, der fortrinsvist er solgt via internettet, men ikke er blevet leveret, til en samlet værdi af DKK 36.469, siger hendes advokat Hans Mogensen.

Men Nadia Shila er også anklaget for blandt andet dokumentfalsk, da hun har brugt andres Nem-id til at optage lån.

Læs også

Sofie Linde dropper DR for nyt job som vært: ‘Jeg har taget en svær beslutning’

- Hun er desuden tiltalt for en række andre forhold vedrørende misbrug af NemID og udnyttelse af personoplysninger vedrørende én bestemt person, hvor hun anklages for uberettiget at have købt ting, optaget lån med videre i dennes navn. 

I dag bor Nadia Shila i USA sammen med sin kæreste, mor og nyfødte datter. Foto: DR Ung

- Overfor disse anklager påstås frifindelse, da handlingerne ifølge Nadia Shila er sket med pågældendes samtykke og i nogle tilfælde af ham selv, skriver Hans Mogensen i sin mail til Realityportalen.

Desuden er den 22-årige mor anklaget for at have fremlejet sin lejlighed ud til sin mor, vel vidende om, at hendes lejeaftale var blevet opsagt på grund af manglende betaling. Retssagen påbegyndes først i morgen tidlig, hvor der er afsat fire retsdage til sagen.

Læs også

Stiv dolk og frækt tilbud: Sjællandsk mand krænket under sauna-besøg

Nadia Shila møder ikke selv op i retten, men står anklaget selvom hun er fraværende, da hun efter loven er blevet oplyst om anklageskriftet mod hende. Anklageren går efter ubetinget fængsel, da der er tale om bedrageri.

Nadia Shila har dog også selv sit hyr i retssalene, da hun sagsøger det amerikanske hospital på grund af svigt ved hendes datters fødsel. 

 

Dagens Gossip