Natascha Linea afslører: Det skal min søn hedde

Den kommende reality-mor har formentlig navnet klar, hvis hun får en dreng.

I sidste måned kunne Princess Natascha Ellen Linea Kaup - tidligere kendt som Natascha Linea - afsløre, at hun venter sit tredje barn.

Reality-personligheden har i forvejen de to børn Lia og Novah, men i starten af 2019 går børneflokken fra to til tre, når den 23-årige kendis bliver mor igen.

Natascha Linea kender endnu ikke kønnet på det kommende barn, men sammen med den ukendte kæreste og far til barnet er parret allerede ved at finde på navne. Det skriver Realityportalen.

Læs også

Bilist pløjede bevidst ind i motionscyklister: Nu har politiet anholdt 22-årig mand

Hvis det viser sig, at det er en dreng, som den tidligere ‘De unge mødre’-deltager bærer i maven, så ved hun dog allerede, hvad hun godt kunne tænke sig at kalde ham.

Det fortalte den kommende mor for nylig i en live-video på Facebook.

– Hvis det bliver en dreng, så synes jeg, at Huxi er rigtig, rigtig sødt. Og Adolf, selvfølgelig. Men Adolf kommer aldrig på tale, det ved jeg godt. Så indtil videre er Huxi mit yndlingsnavn til en dreng, lyder det, ifølge Realityportalen, fra Princess Natascha.

Læs også

Margrethe med rørende gestus på Henriks fødselsdag: Ærer prinsen med særlig gave

Hun understreger dog, at parret stadig ikke er helt enige.

– Vi er ikke helt enige, så nej, jeg har ingen navne – ikke endnu i hvert fald. Jeg har nogle drengenavne og pigenavne, og han har nogle navne, men vi er ikke helt enige, lyder det fra Natascha Linea, der dog er sikker på, at hende og kæresten nok skal blive enige.

Udover den kommende rolle som nybagt mor så er der også andre ting i vente for Natascha Linea, der nemlig vender tilbage til tv-programmet ‘De unge mødre’, når der senere i år ruller en ny sæson af tv-serien over skærmen.

Læs også: Emilys video er set 4 millioner gange: ‘Du har båret autostolen den forkerte vej’

SE og HØR - din guide til dansk gossip og underholding. Se og hør er altid først med sladder fra ind- og udland.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip