Natascha Linea testet for ADHD: Nu har hun fået svar

Foto: Janus Nielsen/Discovery

Natascha Linea, som er kendt fra den populære realityserie 'De unge mødre', har torsdag været hos en psykiater, der skulle give den unge mor svar på nogle undersøgelser.

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea har torsdag været hos en psykiater for at få svar på nogle undersøgelser, som han har foretaget på hende i løbet af de seneste måneder.

Resultatet af psykiaterens undersøgelser viste, at Natascha Linea har en diagnose - nemlig ADHD.

Det fortæller Natascha Linea selv i et nyt indlæg på sin blog.

Læs også

Nedtur for Natascha Linea: Afvist af Luksusfælden

- Jeg er faktisk på en eller anden underlig måde utroligt glad for det. Jeg har de sidste mange år slået mig selv i hovedet og stillet mig selv 1.000 spørgsmål: Hvorfor kan jeg ikke bare tage en uddannelse? Hvorfor har jeg så svært ved at gå i skole? Hvorfor lavede jeg så meget ballade, da jeg var lille? Var jeg bare pisse uopdragen? Hvorfor er jeg så anderledes på mange områder?, skriver Natascha Linea og fortsætter:

- Har virkelig og føler mig nogle gange stadig som klassens pauseklovn, fordi jeg simpelthen ikke kan sidde stille og koncentrere mig en hel dag omkring skolen. Jeg prøver og kæmper hver dag for det. Men pludselig giver det hele mening, og det hele har en forklaring. Ved godt, jeg ikke kan skyde skylden på diagnosen hver gang. Men det giver mig en form for ro, for nu har jeg en forklaring på, hvorfor jeg har så svært ved nogle ting. Som andre har så nemt ved.

Den unge mor til to har nu lagt en plan for de næste par måneder. Hun vil nemlig gerne have en sundere livsstil. Derfor vil Natascha Linea stoppe med at drikke cola og skære ned på sukker, hvidt brød, pasta og ris. Samtidig vil hun spise mere fisk og flere grøntsager.

Læs også

Mødte stor kritik, da hun ikke ville vaccinere sin søn: Nu har Natascha Linea taget endnu en stor beslutning

Ifølge Realityportalen er psykiaterens vurdering sket på baggrund af flere samtaler med Natascha Linea og tre store spørgeskemaer, som hun har besvaret.

Du kan læse hele Natascha Lineas blogindlæg lige her.

ADHD test

Der er alt for mange myter om ADHD. Test her, om du har symptomerne og bør gå til lægen. Avisen har lagt en ADHD test på nettet for dem, der gerne vil teste sig selv og skriver, at blandt andre Himmelev Lægehus bruger testen. 

Se det vilde klip: Natascha Linea føder på sin sofa

 

 

Dagens Gossip