Mødte stor kritik, da hun ikke ville vaccinere sin søn: Nu har Natascha Linea taget endnu en stor beslutning

Foto: Janus Nielsen

Natascha Linea har endnu engang truffet en vigtig beslutning på sønnen Novahs vegne.

De unge mødre-deltageren Natascha Linea mødte stor kritik, da hun besluttede, at hendes søn Novah ikke skulle vaccineres.

Nu har Natascha Linea imidlertid ombestemt sig og var derfor forbi lægen onsdag, for at give Novah sit livs første vaccine.

Det skriver Realityportalen.

Læs også

Natascha Linea nægter at vaccinere sin søn: Lægerne fortæller ikke sandheden

Den unge mor til to havde brug for at overveje både fordele og ulemper ved vaccinationerne, før hun traf en beslutning om at lade sin lille søn vaccinere:

- Jeg har aldrig været imod vaccinationer, men jeg har været i tvivl omkring bivirkningerne, og jeg skulle lige overveje fordele og ulemper helt, inden jeg traf en endelig beslutning. jeg ville ikke vaccinere ham, hvis jeg få måneder senere så fortrød det, og nu følte jeg bare, at tiden var inde, siger Natascha Linea til Realityportalen.

Faktisk traf Natascha Linea allerede beslutningen for et halvt år siden. Men hver gang hun har haft en tid hos lægen, er Novah blevet småsyg lige før og aftalen blevet aflyst.

Læs også

Se det vilde klip: Natascha Linea føder på sin sofa

Onsdag fik Novah sin tre måneders vaccination, men det er planen, at han skal have hele pakken.

Novah selv tog vaccinationen i stiv arm:

- Novah blev slet ikke ked af det, da han skulle stikkes, og jeg tror, det handlede om, at jeg forklarede ham, hvad han skulle. Så vidste han, hvad han skulle ind til og hvad, der skulle ske, skriver Natascha Linea i et indlæg på sin blog.

I et afsnit af realityserien De unge mødre forklarede Natascha Linea, hvorfor hun ikke ønskede, at Novah skulle vaccineres.

- Jeg følte, der var noget, lægerne skjulte for folk. De fortæller ikke hele sandheden omkring bivirkninger ved vaccinationerne. Jeg vil hellere have, at han bliver syg af en sygdom frem for, at han bliver syg af en vaccine, jeg vælger han skal have, lød det dengang fra Natascha Linea.

Læs hele Natascha Lineas blogindlæg om Novahs første vaccination lige her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip