Natascha Linea løfter sløret for sin første date: Vi var begge to klædt ud

Foto: Discovery/Janus Nielsen

De unge mødre-deltageren Natascha Linea har skrevet sammen med en fyr siden januar. I fredags skulle de to endelig mødes for første gang.

Siden januar har De unge mødre-deltageren Natacha Linea skrevet med en 32-årig fyr fra Sønderjylland, som hun kom i kontakt med via Facebook. 

De to har ringet sammen flere gange, og i weekenden skulle de så mødes i virkeligheden for første gang. Et møde, som tilsyneladende levede op til den unge mors forventninger.

Det fortæller Natascha Linea på sin blog.

Læs også

Natascha Linea tror ikke på lægerne: ‘Min søn har ikke astma’

- Vi mødtes i fredags og fik noget lækkert at spise, hvorefter vi gjorde os klar i fuld julemandskostume. Vi tog i byen og fejrede, at julebryggen udkom. Fuck juleøl smager jo hæsligt, og så fik han da lige en forsmag på ‘kendis’-livet med alle de fans, der kom over og ville tage billeder. Og de blev virkelig dummere og dummere, jo stivere jeg blev, skriver Natascha Linea.

Hun fortæller desuden, at de hyggede sig sammen og havde en festlig aften, som først sluttede klokken 5 næste morgen.

Lørdag hyggede Natascha Linea og hendes date sig med tømmermænd, sov længe og brugte masser af tid på at tale sammen og lære hinanden at kende. Om aftenen tog de i biografen og så gyserfilmen JigSaw.

Læs også

Natascha Linea indberettet til kommunen: 'Man lærer at grine lidt af det'

Søndag sluttede Natascha Linea og daten weekenden af med at spise morgenmad sammen, tage afsked på banegården og aftale, at de skulle ses igen i den nærmeste fremtid.

- Min weekend-date gik vildt godt, og vi havde så god kemi. Han er virkelig en person, jeg sagtens kunne falde for, også selvom han er en del ældre end mig. For han er virkelig fantastisk og helt vildt dejlig, slutter Natascha Linea af.

Natascha Linea har brugt 2.000 kroner på fødselsdagsgaver til sin 1-årige søn

 

Dagens Gossip