Natascha Linea indberettet til kommunen: 'Man lærer at grine lidt af det'

Natascha Linea Foto: Discovery

Natascha Linea fra De unge mødre er blevet indberettet til kommunen endnu engang. Men hun lader sig ikke slå ud af det.

Natascha Linea er blevet meldt til kommunen igen. Men den unge mor til to har efterhånden lært sig selv, at hun skal tage kommunens underretninger med et gran salt.

Det fortæller Natascha Linea i tirsdagens afsnit af den populære realityserie:

- Altså, jeg er ikke ligeglad med at få en underretning. Det er jeg jo ikke. Men man lærer bare på et eller andet tidspunkt at grine lidt af det. I stedet for bare at sætte sig ned og tude. Det hjælper jo ikke noget, lyder det fra Natascha Linea.

Læs også

Natascha Linea tror ikke på lægerne: ‘Min søn har ikke astma’

Der er flere kritikpunkter i kommunens underretning om Natascha Lineas søn Novah:

- Et af de kritikpunkter, underretningen lyder på, er, at han kun får flaskemad, at han ikke får tøj på, når vi skal ud at ryge. Og så står der også, at han ikke har nogen døgnrytme, at han sover og spiser, når han har lyst til det, fortæller Natascha Linea.

Natascha Linea er i løbet af de seneste år blevet meldt til kommunen flere gange, fordi der er blevet sat spørgsmålstegn ved hendes evner som forælder. 

Læs også

Lykkelig Natascha Linea: Jeg har fået et job!

Første gang var i forbindelse med datteren Lias fødsel tilbage i august 2013. Den lille pige blev tvangsfjernet, da hun var bare fire dage gammel. Sammen med Lias far Bent, som nu er Natascha Lineas ekskæreste, lykkedes det dog at få den lille pige hjem igen i december 2013. 

Senere besluttede Natascha Linea sig for at sagsøge Odense Kommune for uberettiget tvangsfjernelse. 

- Lia skal have erstatning for uberettiget tvangsfjernelse. Sådan en sag er ikke prøvet ved retten før, så det er svært at sætte taksten, men min advokat har vurderet den til at være på linje med en varetægtsfængsling. Det er vist omkring 80.000 kroner, udtalte Natascha Linea til Ude & Hjemme.

Læs også

Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

Sidste år blev Natascha Linea mor for anden gang, da hendes lille søn Novah kom til verden. Under graviditeten blev Natascha Linea dog meldt til Fredericia Kommune af ekskæresten Bent.

- Bent lavede en indberetning på mig i august. Han er bekymret for, at jeg skal være alene med to børn, udtalte Natascha Linea til Ude og Hjemme.

Da Novah kom til verden, besluttede Natascha Linea, at den lille dreng ikke skulle vaccineres. I den forbindelse modtog kommunen en underretning om den unge mors beslutning:

- Jeg følte, der var noget, lægerne skjulte for folk. De fortæller ikke hele sandheden omkring bivirkninger ved vaccinationerne. Jeg vil hellere have, at han bliver syg af en sygdom frem for, at han bliver syg af en vaccine, jeg vælger han skal have, lød det fra Natascha Linea.

Hør Natascha Linea fortælle om underretningen i videoen lige herunder, og se resten af afsnittet, når Kanal 4 sender De unge mødre i aften klokken 20.00.

Natascha Linea dropper De Unge Mødre: ‘Min grænse er overtrådt’

Dagens Gossip