Nedtur for Natascha Linea: Afvist af Luksusfælden

Natascha Linea fra De unge mødre har forgæves forsøgt at medvirke i TV 3-programmet Luksusfælden.

Gennem årerne har adskillige økonomisk trængte danskere forsøgt at få finansiel hjælp ved at medvirke i TV 3-programmet Luksusfælden.

En af disse danskere er Natascha Linea fra De unge mødre, der dog fik afslag på at medvirke i succes-programmet. Det afslører reality-personligheden selv på sin blog. 

- Da jeg blev 18 år, var jeg i et stort rod følelsesmæssigt. Jeg var gravid med min første datter, hun blev tvangsfjernet kort efter fødslen og jeg kunne slet ikke samle mine tanker om det økonomiske. Det resulterede i, at jeg rimelig hurtigt røg i RKI (Ribers Kredit Information, red.), skriver Natascha Linea i et indlæg på sin blog under overskriften ’Luksusfælden er til grin’.

Af samme grund valgte den unge mor for cirka tre år siden at melde sig til programmet Luksusfælden, der giver råd og økonomisk vejledning til danskere i økonomiske problemer.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

– Gælden voksede stille og roligt, og det gjorde min håbløshed også (…) Mig og min daværende kæreste kunne ikke rigtigt se, hvordan vi skulle kunne blive gældfri, så vi valgte at prøve og melde os til Luksusfælden, skriver den 22-årige kendis.

Parret fik dog et skuffende afslag fra programmets tilrettelæggere med den begrundelse, at gælden på 40.000 kroner ikke var stor nok.

Efterfølgende valgte Natascha Linea dog selv at tage kampen op for at blive gældfri. 

Læs også

Natascha Linea indberettet til kommunen: 'Man lærer at grine lidt af det'

- For 2 år siden blev jeg sur og stædig og jeg ville komme ud af RKI. Jeg ville blive gældfri! Jeg skulle bare lige finde overskuddet og finde ud af, hvordan man lige gjorde det, så jeg ringede rundt og fik afdragsordninger med alle mine kreditorer, fortæller en glad Natascha Linea.

I dag er den tidligere De unge mødre-deltager stadig at finde i RKI, men ifølge hende selv ’går det den rigtige vej’. Hun regner selv med at kunne afskrive to kreditorer indenfor de næste fire-fem måneder, 

Læs også

Mor skaber vild forargelse: ’Derfor lader jeg min 5-årige datter betale for at bo hjemme’

– Jeg er faktisk pisse stolt af mig selv for at finde ud af det og selv kæmpe for at blive gældsfri. Jeg har ikke fået hjælp eller råd nogle steder fra. Jeg har selv fundet ud af det, lyder det stolt fra Natascha Linea, der 

I september sidste år tog hun blandt andet job som avisbud for at få styr på privatøkonomien, men det job blev hun dog fyret fra allerede efter en måned.

Læs også: Natascha Linea løfter sløret for sin første date: Vi var begge to klædt ud

 

Dagens Gossip