Mor skaber vild forargelse: ’Derfor lader jeg min 5-årige datter betale for at bo hjemme’

Foto: Scanpix

En mor har skabt stor debat på internettet, efter hun har afsløret, at hun kræver husleje af datterens lommepenge.

Det ses ofte, at nogen forældre vælger, at deres børn skal betale for at bo hjemme. Dog er der som regel tale om et symbolsk beløb, som opkræves af store teenage-børn.

Af samme grund har det skabt stor debat, at den amerikanske kvinde Essence Evans for en uge siden gik for Facebook og fortalte, at hun lod sin femårige datter betale for at bo hjemme. Det skriver Wcti12.com.

- Hver uge giver jeg hende syv dollars (cirka 42,5 kroner) i lommepenge. Men jeg har forklaret til hende, at i den virkelige verden, der bruger de fleste mennesker det meste af deres løn på regninger og kun lidt på sig selv, skriver moderen indledningsvis i opslaget.

Herefter forklarer hun, at hun af samme grund har ladet sin datter betale fem af de syv dollars tilbage.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Jeg får hende til at give mig fem dollars tilbage. En dollar for husleje, en dollar for vand, en dollar for elektricitet, en dollar for kabel-tv og en dollar for mad. De sidste to dollars lader jeg hende spare op eller gøre med, hvad hun har lyst til, skriver moderen.

Opslaget har efterfølgende fået en del opmærksomhed på Facebook, hvor det er blevet delt hele 320.000 gange, mens 45.000 har kommenteret på det.

Flere har givet udtryk for, at de synes, Essence Evans opdragelses-metode er helt forkert og har skældt moderen godt og grundigt ud. Andre har til gengæld rost den principfaste mor for at give datteren en vigtigt livslektion.

Læs også

Chokerende beskyldninger i Maddie-sagen: Brugte lille pige som lokkemad

For til sidst i opslaget afslører moderen da også, at hun slet ikke frarøver datteren lommepengene. Det ved den femårige pige bare ikke endnu.

- Hvad hun ikke ved er, at de fem dollars faktisk blev sat ind på en opsparingskonto, som hun får adgang til, når hun bliver 18 år. Så hvis hun beslutter at flytte hjemmefra, så har hun 3.380 dollars (cirka 20.555 kroner) at starte på, skriver Essence Evans og slutter af med et opråb til andre:

- Denne strategi vil ikke kun forberede dit barn på den virkelige verden – når de ser, hvor meget rigtige regninger er på, så vil de sætte pris på, at du gav dem så stor rabat, skriver hun efterfulgt af en smiley.

Du kan se det omtalte opslag herunder:

 

Dagens Gossip