Nicklas Bendtner melder ud: Det var en fejl

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Det var ikke en klog beslutning, lyder det fra Nicklas Bendtner.

De skulle være blevet hjemme.

Sådan lyder det fra Nicklas Bendtner i det seneste afsnit af discovery+-programmet ‘Bendtner & Philine’. 

Læs også

Prinsesse Isabella overrasker i Parken

Den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner og fotomodel og influencer Philine Roepstorff, der ikke længere er sammen, valgte at rejse til Dubai i januar på en kærestetur. På daværende tidspunkt var millionbyen i de Forenede Arabiske Emirater farvet orange. 

Det betød, at alle ikke-nødvendige rejser blev frarådet. Alligevel valgte parret at tage afsted. Mens de var dernede, gik det op for regeringen herhjemme, at Dubais testhåndtering ikke var optimal, og derfor valgte man at indstille flyvninger fra Dubai.

Turen til Dubai gik slet ikke forventet, lyder det fra Nicklas Bendtner, der i januar tog på ferie med sin daværende kæreste Philine Roepstorff. Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Det betød, at Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff var strandet i Dubai. Derudover blev de begge to smittet med corona-virus på ferien, og i det seneste afsnit af ‘Bendtner og Philine’ erkender den tidligere fodboldspiller, at turen var en dårlig beslutning. 

“Set i bakspejlet burde vi ikke være taget afsted. Det har været den værste tur, jeg har været på. Det har på ingen måde været det værd, og det vi håbede. Vi skulle bare være blevet hjemme. Men det gjorde vi desværre ikke,” siger Nicklas Bendtner i et klip fra programmet.

Indbrud i hus

Det var ikke kun sygdom og aflyste fly, der ramte parret i januar. Mens de var i Dubai, var der indbrud i deres hjem i Danmark.

Turen til Dubai levede ikke op til forventningerne, erkender Nicklas Bendtner. Foto: Shutterstock. 

Bendtner mente, at det var pressens skyld, at der var tyve på besøg, mens parret ikke var hjemme. 

“I går tvang jeres konstante snuseri i vores privatliv os til at melde, at vi er strandet i udlandet. I nat blev der så begået indbrud i vores hus. Håber I er stolte. Cavlingprisen er hjemme,” skrev Nicklas Bendtner i en story på Instagram.

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Bendtner raser mod medie: Det er jeres skyld

 

 

 

 

 

Dagens Gossip