Bendtner raser mod medie: Det er jeres skyld

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff medvirker i ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ på discovery+. Foto: Per Arnesen.

Fodboldspilleren givet B.T. skylden for, at han kan vende hjem til et hus, hvor der har været indbrud.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har haft indbrud i deres Hørsholm-villa. I en story på Instagram giver Nicklas Bendtner B.T. skylden for de ubundne gæster.

Læs også

Medie afviser TV 2-dokumentar om MeToo: Derfor vil vi ikke have optagelserne

Siden den 4. januar har parret opholdt sig i Dubai, det kom frem i offentligheden i går. På Instagram indrømmede, Nicklas Bendtner, at parret lige nu er fanget i Dubai. På grund af mistanke om uregelmæssigheder med test i Dubai lukkede transportministeren for alle flyvninger fra Dubai i fredags.

På Instagram forklarer han nu i en story, hvorfor de ikke har meldt ud tidligere, at de er rejst til millionbyen.

“Vi reklamerer selvfølgelig ikke med, at vi er langt hjemmefra, for det frister de forkerte. Og vi har heller ikke været til fest,” skriver han.

Ifølge B.T. har parret festet på luksusrestauranten Verde Dubai.

Han uddyber, hvordan B.T’s ‘snuseri’ har været skyld i et indbrud natten til søndag i parrets hjem.

“I går tvang jeres konstante snuseri i vores privatliv os til at melde, at vi er strandet i udlandet. I nat blev der så begået indbrud i vores hus. Håber I er stolte. Cavlingprisen er hjemme,” skriver Nicklas Bendtner i en story på Instagram.

Foto: Instagram @bendtner

Dubai i modvind

Rejser til Dubai har fyldt rigtig meget i medierne i den seneste tid. Blandt andet måtte familien Kessler en tur i Aftenshowet og forklarer, hvorfor de valgte at rejse afsted midt i en pandemi. 

“Vi er ikke taget derned for at være på badeferie,” slog de fast og forklarede, at rejsen var arbejdsrelateret. 

Derudover understregede de, at de både blev testet før, under og efter rejsen. Parret var med i Aftenshowet på en Facetime-forbindelse, da de havde valgt at gå i isolation efter rejsen. 

Lørdag den 9. januar bragte Ekstra Bladet en artikel, hvor man kunne se et billede af Mikkel Kessler siddende ved et bord på et restaurant i Dubai sammen med blandt andet Nicklas Bendter.  

Læs også

Kæmpe kendis-konflikt: Topmålet af egoisme, fucking snotdumhed

 

 

 

Dagens Gossip