Nicklas Bendtner om tidligere kærester: Har én ting tilfælles

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix.

Nu fortæller den tidligere fodboldspiller, at alle ekskæresterne har én ting tilfælles.

Lige nu kan seere følge med i sæson to af reportageserien ‘Bendtner & Philine’ på discovery+, hvor tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner og fotomodel og influencer Philine Roepstorff deler ud af privatlivet.

Læs også

Gik en tur i Meny og handlede ind: Endte med at tjene 500.000 kroner

I første sæson blomstrede kærligheden mellem de to, men det hele sluttede på dramatisk vis, da forholdet mellem dem gik i stykker. I sæson to forsøger Nicklas Bendtner og Philine langsomt at genfinde gnisten. Om det lykkes, er allerede meldt ud i offentligheden. Tidligere på året kom det nemlig frem, at parret er gået fra hinanden.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff medvirker også i ’Jaget vildt: Kendte på flugt’ på discovery . Foto: Per Arnesen.

Optagelser til den nuværende sæson er altså kommet i kassen, før parret gik fra hinanden. Derfor kan man i den anden sæson også følge med, når de to rejser til Dubai - en tur der fandt sted i januar. Og når Nicklas Bendtner i programmet udtaler sig om sine tidligere kærester, så var han på daværende tidspunkt stadigvæk i et forhold med Philine Roepstorff.

“Et bredt batteri af kvinder”

Caroline Fleming, Julie Zangenberg og nu også Philine Roepstorff har alle været i forhold med Nicklas Bendtner. I det seneste afsnit ‘Bendtner & Philine’ forklarer Nicklas Bendtner, hvad de alle har tilfælles.

Foto: Henrik R. Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.

 “Jeg har jo været igennem et bredt batteri af kvinder. Det gør også, at man møder rigtig mange personligheder. Men det, de fleste har tilfælles, når det ikke lige tipper deres vej, det er, at de godt kan blive lidt sindssyge,” siger den tidligere fodboldspiller med et smil på læben og tilføjer hurtigt, at det ikke er alle kvinder, der er sådan.

Du kan se klippet, hvor Nicklas Bendtner udtaler sig om tidligere kærester her:

Læs også

Det kommer ikke til at ske: Mette Frederiksen afviser

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip