Nik og Jay fejrer stort jubilæum: "Vigtigst af alt vil vi gerne bare sige TAK"

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Nik og Jay fejrer i dag en stor milepæl.

I dag er det den 17. juni, hvilket formentlig ikke siger dig det store. Det skulle da lige være hvis du, eller en du kender har fødselsdag. Men lige præcis i år er det en ret stor dag.

I dag er det nemlig præcis 20 år siden, at en af dansk musiks største grupper, Nik og Jay, udgav sin første single.

Læs også

IKEA lukker ned

På de 20 år er der sket meget for de to drenge fra Værløse, som har de borgerlige navne Niclas Petersen og Jannik Thomsen.

Duoen er uden tvivl nogle af de største i dansk musik overhovedet, hvilket utallige guld og platinplader vidner om. Med tiden har der dog været længere mellem de musikalske udgivelser.

Men i anledning af det store jubilæum har duoen valgt at udgive ny musik. Det sker i form af 3 singler "Gletscher", "Dagslys" og "Bentley”, som alle er samlet under navnet “Lys over land 1”.

I et langt og todelt opslag på Instagram viser duoen i to videoer på samlet 13 minutter flere store minder fra tiden som de største.

I opslaget takker de også sine trofaste fans for at have været en del af rejsen.

-  Vi fejrer det med at se tilbage på en magisk rejse, der har budt på lidt af det hele, men som først og fremmest aldrig har været kedelig. Det her er til dig, fordi du på den ene eller anden måde har været en del af denne rejse. Vigtigst af alt vil vi gerne bare sige TAK. Til alle der dansede. Deltog. Bidrog. Buhede. Supportede. Tvivlede. Sang med. Hoppede ind og ud af filmen. Og til dig der har været med til at gøre det her til et usædvanligt eventyr. Og en historie der langt fra er slut. For Livet går jo som bekendt fremad - aldrig baglæns. Derfor udgiver vi 3 nye sange samlet under navnet 'Lys Over Land 1' på vores jubilæums-dag.

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

 

 

Dagens Gossip