Nikkede provokerende Thomas Blachman en hård skalle: Han gik ud som et lys

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Da forfatteren Knud Romer skulle fejre sin gode ven Thomas Blachmans fødselsdag, endte det med at gå galt. X Factor dommeren var nemlig så 'provokerende' at forfatteren gav ham en hård skalle.

Det ville nok ikke komme som den helt store overraskelse for folk, når de læser, at Thomas Blachman var i modtagerenden af en hård skalle. X Factor dommeren er blandt de bedre i Danmark til at provokere, og det fandt hans gode ven, forfatteren Knud Romer i den grad ud af.

Knud Romer der er vært på radioprogrammet ‘Romerriget’ hos Radio24syv fortalte i det seneste afsnit, hvordan han endte med at give Thomas Blachman en hård skalle på dennes fødselsdag.

Læs også

Så er det afsløret: Her er dommerne til næste sæson af X Factor

Det fortæller han i forbindelse med, at han i programmet har besøg af Mie Marcussen, der er konfliktmægler, og hun vil gerne vide, om Knud Romer selv har oplevet problemer med konflikthåndtering.

Det indrømmer værten blankt, at han har, og kommer med et eksempel fra Thomas Blachmans fødselsdag, der blev fejret i april.

Glas og flasker væltede ned over ham

Knud Romer starter sin fortælling med, at de sad og hyggede sig på en restaurant, hvor de fik lige rigeligt at drikke. Thomas Blachman begyndte derefter at ‘trykke på knapperne’ ved sin ven, og det ville Knud Romer gerne have til at stoppe.

Han bad derfor X Factor dommeren om at holde igen, men da Blachman fortsætter, vælger han at skrue den hårde bisse på, og fortæller ham, at han får en Falster-Skalle, hvis han fortsætter.

“Og til sidst ender jeg med fingrene oppe i ansigtet på ham: 'Nu holder du kraftstejleme kæft. Et fucking ord mere fra dig, og du får kraftedeme en Falster-Skalle, er du med,” fortæller Knud Romer i programmet ifølge B.T.

Thomas Blachman fortsatte dog i bedste stil, som man kender ham fra X Factor, og så slog det simpelthen klik for Knud Romer. Han plantede derfor sit hoved hårdt i Thomas Blachmans, som faldt bagover og gik ud som et lys.

Forfatteren fortæller, at glas og flasker væltede ned over X Factor dommeren, og at han selv forlod stedet med det samme.

Dagen efter ringede de to venner dog sammen og undskyldte over for hinanden, og så var alt tilbage ved det gamle igen.

Læs også

Lånte venindens makeup-børste: Det kostede hende næsten livet

 

 

Dagens Gossip