Så er det afsløret: Her er dommerne til næste sæson af X Factor

I det kommende år er der atter X Factor på dansk tv, når Tv2 skal sende deres anden sæson af den populære sangkonkurrence. Hvem der skal være dommere, har længe været et mysterium, men nu har en af dommerne taget bladet for munden og afsløret hvem, der skal sidde i dommerpanelet.

Sidste år var der nye boller på suppen, da X Factor der ellers traditionen tro havde kørt på DR1, nu var skiftet over til konkurrenterne på TV2. Der var dog ikke voldsomt mange ændringer i programmet trods en ny sendeflade, og tv-seerne kunne fortsat glæde sig over, at Thomas Blachman var en del af dommerpanelet.

Den folkekære Remee samt Sanne Salomonsen valgte dog at trække sig fra dommertjansen, og det gav i stedet plads til Oh Land og Ankerstjerne, der dermed fuldendte dommerpanelet.

Læs også

Mor vil have 14-årig datter til at få plastikoperationer: “Grimme mennesker kommer ingen vegne”

Det blev dog den rutinerede dommer, Thomas Blachman, der endte med at løbe med sejren, da Kristian Kjærlund fra Horsens lidt overraskende slog bl.a. Ankerstjernes unge kandidat Benjamin Rosenbohm.

Ankerstjerne kan dog se frem til at få revanche mod Thomas Blachman, for det er netop blevet afsløret, hvem der skal sidde i dommerpanelet i den kommende sæson af X Factor.

Fortsætter hvor de slap

Se&Hør mødte nemlig sidste sæsons dommer, Oh Land, under Copenhagen Fashion Week, og her kunne journalisten ikke dy sig for at spørge sangerinden om, hvad status er på den kommende sæson af X Factor.

Til spørgsmålet om hvorledes, det er de tre samme dommere der fortsætter, var svaret fra Oh Land nemlig ja.

“Ja. Det er det samme hold. Jeg tror, vi så småt starter op i næste uge,” fortalte X Factor-dommeren til Se&Hør.

Foto: Mogens Flindt / Ritzau Scanpix

Oh Land havde i sidste sæson ansvaret for ‘grupperne’ i X Factor, og det blev desværre en lidt for stor opgave. Det lykkedes nemlig ikke Oh Land at få en af sine grupper med i finalen, og hun måtte derfor passivt agere statisk i finalen.

Oh Lands bedste gruppe blev pigegruppen Echo, der sluttede på en 4. plads.

Foto: ANDREASEN, LARS E / Ritzau Scanpix

Det kunne dog være gået anderledes til for Oh Land, der havde stor succes med de kontroversielle piger, Maria og Bea, men grundet et dødsfald i familien, valgte pigerne at trække sig fra konkurrencen. De havde dog ellers udsigt til en plads i finalen.

Læs også

Helt vildt: Ghetto-twerk pigerne har store chancer for at vinde X Factor

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip