Noel Gallagher deler trist nyhed: Efter 22 år er det slut

Foto: Shutterstock

Én af musikverdenens helt store stjerner har delt en trist nyhed.

Den verdenskendte sanger, guitarist og sangskriver, Noel Gallagher, og hans kone, Sara MacDonald, har i dag delt en trist nyhed. 

Efter næsten 12 års ægteskab har de valgt at gå fra hinanden.

Læs også

Ny undersøgelse overrasker: 40% af alle voksne tror på, at hekse eksisterer

Det skriver det britiske medie Ladbible

Parret blev gift i 2011, men de har kendt hinanden siden 2000, hvor Gallagher var gift med designeren Meg Matthews. 

Der gik dog mindre end ét år, før Matthews og Gallagher blev skilt, og den britiske musiker startede et forhold med MacDonald, som han altså blev gift med 10 år senere. 

I dag har de sammen børnene Donovan og Sonny MacDonald Gallagher, som blev født i hhv. 2007 og 2010, og selvom parret altså går fra hinanden, er de enige om, at det ikke skal gå ud over børnene. 

"Noel og Sara vil sammen fortsætte med at tage sig af deres børn, som forbliver deres prioritet," lød det således i en udtalelse fra en repræsentant for parret tidligere i dag. 

Gallagher, der er bedst kendt som guitarist, sangskriver, komponist og vokal i bandet Oasis, der blev opløst i 2009, har udover Donovan og Sonny også et tredje barn, som han fik sammen med hans ekskone, Matthews. 

Den britiske musiker, der blandt andet kan prale med at være hjernen bag kæmpehittet 'Wonderwall', kan i år opleves d. 26. august til en stor koncert i Wythenshawe Park i hans hjemby, Manchester i England. 

Siden 2009 har han udgivet musik i forbindelse med hans soloprojekt 'Noel Gallagher's High Flying Birds'. 

Læs også

Sagen om et voldsomt røveri i en dansk svømmehal har taget en uventet drejning

 

 

 

 

 

Dagens Gossip