Noller efter kræftforløb: Lægerne havde givet op

De to brødre Niels "Noller" Olsen og Jørgen Olsen. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Det så rigtig sort ud for Niels 'Noller' Olsen, faktisk så sort, at lægerne havde opgivet ham.

67-årige Niels "Noller" Olsen, der udgør den ene halvdel af duoen "Brødrene Olsen", der vandt Dansk Melodi Grand Prix, men som også formåede at sende trofæet til Danmark, da de vandt Eurovision Song Contest, da de stillede op med sangen "Smuk som et stjerneskud". 

Men sådanne tider er blot blevet et fjernt minde for Noller, som ikke længere ser nær så mange konfettirør og farver.

I 2019 fik han at vide, at han blot havde få år tilbage, hvilket hængte sammen med, at han blev ramt af kræft i hjernen, men han oplevede dog allerede i maj samme år at få en hjerneblødning og skulle forberede sig på en tid med mange behandlinger og svækket helbred.

Læs også

Modtager grimme beskeder efter brud: Jeg er ikke et offer

Han trak sig derfor tilbage, men for nylig var han ude med en opdatering som gjorde mange mennesker glade. Han fortalte, at han igen kunne mærke, at han har fået den tilstrækkelige mængde energi, det kræver, når der skal males.

Han vil nemlig genoptage sin gamle hobbi i form af kunstmaleri, selvom han stadig er afhængig af sin rollator. 

"Det er rigtig fint, at han kan sidde der og male nogle gode billeder og få brugt sine pensler. Det viser jo overskud, og det er noget, han ikke skal ud at rejse med," kommet det fra Jørgen Olsen, Nollers storebror.

Han kan i dag bryste sig af at være kræftfri, men han fortæller i denne sammenhæng til Billed Bladet, at forløbet, heunder det dertilhørende kemoforløb, nær havde taget livet af ham. 

I dag er Noller kræftfri, men han fortæller i et nyt interview med Billed-Bladet, at kræften – og det dertilhørende kemoforløb – var meget tæt på at slå ham ihjel.

Det er igen Billed Bladet, der har været i kontakt med Noller, hvor han nu sætter nogle ord på tilværelsen under behandlingsforløbet. 

"Kræften er helt væk efter et dødhårdt kemoforløb. Så hårdt, at det var ved at tage livet af mig. Jeg var langt ude, og lægerne havde vist også opgivet," siger han.

Læs også

Mette Frederiksen med rørende besked

 

 

Dagens Gossip