Nu afslører James Corden: Så meget har han tabt sig

Her ses James Corden sammen med sin hustru Julia Carey i 2019. Foto: Shutterstock.com.

Talkshowværten James Corden er i gang med at tabe sig.

Starten på et nyt år er lig med slankekure for en del mennesker, og i år gør det sig også gældende for talkshowværten James Corden.

Det skriver Dailymail. 

Læs også

Hundeejer advarer: Lego var døden nær

Målet er at stå ligeså skarpt som skuespilleren The Rock, fortæller han. Der er et lille stykke vej endnu, men han kan allerede slette seks kilo fra startvægten. De seks kilo er røget i løbet af fem uger. 

Han følger et program fra Vægtvogterne, og i en online chat med Oprah Winfrey afslører han, at han hader at træne. Det er kun på grund af hustruen, at han får det gjort.

“Min kone planlægger en workout, som vi gør sammen. Vi styrketræner og løber lidt, og jeg har det presset undervejs,” forklarer han. 

Det skulle ske noget 

James Corden uddyber, at selvom han ikke er den største fan af træning, så er den nye livsstil ikke blot en kur, der er glemt om et par uger.

Her ses James Corden sammen med sin hustru Julia Carey i 2019. Det er hende, der hjælper på sidelinjen, når træningen skal gennemføres. Foto: Shutterstock.com.

“Jeg vil ændre den måde, jeg lever på. Jeg vil være en bedre far for mine børn og for min familie. Jeg vil ikke være træt, når jeg vågner op eller føle mig flov, når jeg jagter min søn på fodboldbanen og ikke kan få vejret efter tre minutter,” forklarer han og tilføjer, at det faktisk ikke er vægten, han går op i. Målet er at blive et sundere menneske. 

“Hvis 2020 har lært os noget, er det at prioritere at tage sig af dig selv. Jeg kontaktede Vægtvogterne, fordi jeg mener, at de har værktøjerne til at hjælpe mig med at foretage denne ændring.”

Tidligere har James Corden ærligt fortalt om sin kamp mod de ekstra kilo. Tilbage i 2017 tabte han over 35 kilo.

Læs også

Kendt DR-vært holder pause

 

 

 

 

 

Dagens Gossip