Kendt DR-vært holder pause

Foto: Shutterstock.com

Han har valgt at tage orlov.

TV-Avisens seere kommer i de næste par måneder til at undvære en af de faste værter. DR-værten Erkan Özden har nemlig valgt at tage orlov.

Læs også

Raser over Føtex: "Fy for satan"

Det afslører han på sin Instagram-profil:

“Nu går jeg på orlov de næste måneder. Skal blandt andet skrive en lille bog mere om fake news, som kommer til at ligge frit på min hjemmeside. Noget jeg håber især unge på skoler og gymnasier kan få glæde af i denne tid. Jeg har så stor respekt for lærernes arbejde og håber jeg kan bidrage bare en lille smule,” skriver han til opslaget.

Foto: Instagram.

Til Billed Bladet forklarer han, at det var ‘sidste udkald’.

“Det var simpelthen sidste udkald. Det er en rest af en fædreorlov, jeg har udsat i snart ni år fra min tid som korrespondent i USA. Og den falder jo på et tørt sted med corona og hjemsendelse af ungerne. Jeg er allerede trådt fra og vender tilbage i slut maj,” uddyber den 43-årige vært. Sammen med hustruen Züleyha har de to børn.

DR-værten Erkan Özden har valgt at tage orlov. Foto: Agnete Schlichtkrull

En bog om fake news

At den kommende bog skal handle om fake news, er ikke et nyt område for DR-værten.

Kollegerne må undvære Erkan Özden de næste par månder. Foto: Agnete Schlichtkrull

Ud over sit arbejde på TV-Avisen på DR, er han også vært på “I Sandhedens Tjeneste”. Et stort landsdækkende projekt, der handler om at gøre unge mere kritiske på nettet, skriver han på sin hjemmeside.

Læs også

Poul Madsen deler skøn nyhed: Det smukkeste i 29 år

 

 

 

Dagens Gossip