Nu forklarer Jim Lyngvild: Derfor smækkede han røret på midt i interview

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

“Man skal ikke finde sig i alt, og man skal ikke bare være ‘sød’, når nogle live behandler en som lort,” skriver Jim Lyngvild.

I Radioprogrammet Touché på Radio Loud havde de i torsdagens udsendelse Jim Lyngvild igennem på en telefon.

Men det blev et kort visit i programmet.

Læs også

Simon Jul indlagt

For efter knap 30 sekunder valgte kunstner og designer Jim Lyngvild at smække røret på.

Jim Lyngvild var ellers inviteret med på en forbindelse for at fortælle om tankerne bag et portræt af kirke- og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, som han står bag. På billedet kan man se ministeren udklædt som en vølve, en figur fra den nordiske mytologi. Portrættet har skabt debat, da flere mener, at det ikke er passende, at en kirkeminister klæder sig ud som noget fra den nordiske mytologi.

Men det blev et kort interview, og i et Facebook-opslag forklarer Jim Lyngvild nu, hvorfor han valgte at afbryde forbindelsen.

“De to gæster i studiet var så uforberedte og nedladende og sagde blandt andet - efter at have forklaret, hvor ligegyldigt de syntes billedet var: "Jeg ANER ikke, hvad en vølve er" (tænk det ville Google kunne have fortalt dig på 1 minut) og den anden gæst ANEDE ikke, om Ane Halboe var minister KUN for protestantismen eller for alle anerkendte religioner i Danmark - for det interesserede hende faktisk ikke,” skriver han i sit opslag og konkluderer:

“Man skal ikke finde sig i alt, og man skal ikke bare være ‘sød’, når nogle live behandler en som lort,” skriver Jim Lyngvild i opslaget, som du kan se i fuld længde herunder:

Du kan lytte til programmet fra Radio Loud, hvor Jim Lyngvild smækker røret på, her. 

Læs også

Efter DR-program: Christian Bitz møder voldsom kritik

 

 

 

Dagens Gossip