Øen deltager afslører: Vi er blevet kærester

Foto: Shutterstock.com

I øjeblikket er DR i færd med deres første sæson af overlevelsesprogrammet Øen, hvor en gruppe danskere skal forsøge at overleve på en øde ø i 30 dage. Programmet ændrede dog livet særligt meget for to af deltagerne.

DR har haft stor succes med deres overlevelsesprogram ‘Alene i Vildmarken’ og i år har de forsøgt sig med et nyt program, der også er et hit blandt seerne.

Programmet har fået navnet ‘Øen’ og det handler om en gruppe danskere, der tager ud på en øde ø, hvor de skal formå at overleve uden hjælp i de efterfølgende 30 dage.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Inden du tænker, at det lyder ligesom Robinson, så er der store forskelle i programmet. Ingen bliver stemt ud, og de har ikke muligheder for at vinde hjælp i diverse konkurrencer.

Programmet har været rigtig god underholdning, og i skrivende stund har størstedelen af deltagerne fortsat valgt at blive på øen, hvor de har klaret den første halvdel af opholdet.

Sådan vil det hvert fald være, når du i aften tænder for det næste afsnit af Øen på dit tv, for programmet er jo optaget på forhånd, og deltagerne har derfor været hjemme i Danmark i længere tid.

Kyssede på Øen

Eftersom at det snart er et halvt år siden, at deltagerne vendte tilbage til Danmark, har det også været muligt for medierne at hive fat i de forskellige deltagere, for at høre om deres oplevelse.

I forrige program kunne man virkelig fornemme, hvordan deltagerne Katja og Jacob var begyndt at få et godt øje til hinanden.

Det bekræfter Katja nu til DRs egen hjemmeside, hvor hun afslører, at de har haft et forhold det sidste halve år, hvor de officielt blev kærester under Roskilde Festival.

“Og så har vi egentlig set hinanden lige siden. Han havde ikke arbejde den første måneds tid, efter vi kom hjem. Så han var også en del hos mig på Fyn. Og så blev vi officielt kærester på Roskilde Festival,” fortæller Katja Acker til DR.

På Øen er det begrænset, hvor meget personlig hygiejne deltagerne kan have, og derfor havde Katja også besluttet, at der ikke skulle udveksles kys på øen.

Det kunne hun dog alligevel ikke lade være med, da hun var ude at bade med Jacob Møller.

“Men altså … så var vi ude at bade på et tidspunkt, og det var rigtig dejligt, og så kyssede vi første gang,” fortæller hun grinende til DR.

DR har vedhæftet et lille klip fra Øen i deres artikel, og meget tyder altså på, at det bliver i dag, seerne kan se det første kys mellem Katja og Jacob.

Læs også

21-årig pige allergisk over for vand: Får feber når hun græder

 

 

Dagens Gossip