Paradise-deltager smider alt tøjet: Programmet gjorde mig tryg ved min krop

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

At deltage i Paradise ændrede Louise Hjorts selvbillede til det bedre, og det fejrer hun i dag ved at dele særdeles letpåklædte billedet på de sociale medier.

I et opslag på Instagram har den tidligere Paradise-deltager, Louise Hjort, afsløret, at hendes deltagelse i programmet har ændret hendes syn på sig selv gevaldigt. 

Før i tiden plejede hun nemlig at "drikke sig fuld," når hun skulle på photoshoot, fordi hun var "nervøs for det."

Læs også

Politiet med opfordring efter muligt kemikalieudslip: Luk vinduerne!

"Men de sidste to gange, hvor jeg har været på shoot, har jeg været pinlig ædru og haft det fedt," har hun forklaret i opslaget, som i skrivende stund har fået mere end 9.000 'likes'. 

"[...] til jer der har set Paradise, så kunne man nok også fornemme der, hvordan jeg havde det med det photoshoot vi skulle på derinde..." fortsætter opslaget, og ifølge Ekstra Bladet har realitydeltageren forklaret, at hendes deltagelse i Paradise har været en vigtig brik i hendes rejse mod et bedre selvbillede. 

"Jeg har bare endelig lært at hvile i mig selv og sådan ægte elske mig selv – ikke kun på sexede billeder, men også i virkeligheden på alle tidspunkter og på alle de måder, min krop kan være og se ud på," har hun således udtalt og forklaret, at dét at blive filmet fra alle vinkler ifm. Paradise har gjort, at hun har lært at elske sig selv, hvilket også tydeligt ses på hendes Instagram-profil (@louisehjort_).

Her deler hun nemlig ofte letpåklædte billeder, hvor hun kun er iført bade- eller undertøj, og senest har hun delt nogle helt afklædte billeder af sig selv. 

De kan ses på Instagram ved at trykke her og her

Tidligere på året delte hun desuden nogle billeder af sig selv, hvor hun var HELT nøgen på Strøget og kun dækket af en smule maling. Disse kan også ses på Instagram ved at trykke her og her

Du kan desuden se alle billederne af Louise Hjorts bodypaint-eventyr på M's hjemmeside ved at trykke her.

Læs også

Advarsel spredes på de sociale medier: Tjek juletræet for disse klumper og fjern dem straks

 

 

 

 

 

Dagens Gossip