Paris Jackson smider ALT tøjet for at vise fans sin nye tatovering mellem brysterne

Ane Sørensen

359 uger siden

|

04/09/2017
Gossip
Foto: Polfoto/ddp images
Foto: Polfoto/ddp images
Michael Jacksons 19-årige datter har fået endnu tatovering, som hun viste frem for sine fans på Instagram.

Dagens topnyheder

Michael Jacksons datter Paris Jackson har igen været en tur under nålen og har denne gang fået sig en tatovering lige mellem sine bryster.

Tatoveringen forestiller en række af religiøse symboler, som løber ned over Paris Jackons bryst og mave, før den slutter over den 19-årige kvindes navle.

Det skriver britiske Mirror.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Paris Jackson/Instagram

Foto: Paris Jackson/Instagram

Paris Jacksons to millioner følgere på det sociale medie Instagram, fik lov at følge lidt med, da hun fik den farverige kropsudsmykning. Her delte hun nemlig nøgenbilleder af noget af forløbet og ikke mindst det færdige resultat.

På sidstnævnte billede har Paris Jackson smidt trøjen og poserer topløs, men har dog valgt at skjule sine brystvorter med to lyserøde blomsteremojis. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Paris Jackson/Instagram

Tidligere på sommeren fik Paris Jackson en ganske særlig tatovering i anledning af, at det var otte år siden, hendes far pludselig døde af et hjertestop.

- For hvert skridt, jeg tager, løfter du min fod og guider mig fremad. Jeg elsker dig, skrev Paris Jackson til et billede af tatoveringen, som hun også delte på det populære medie.

På Paris Jacksons ene fod, danner tatoveringen ordet Applehead, som står skrevet med kursiv. Ordet har en ganske særlig betydning - Michael Jackson brugte det nemlig ofte, når han tiltalte sine kære og de, der stod ham nærmest.

Det var ikke første gang, at Michael Jacksons datter hyldede ham med en udsmykning på sin krop. Sidste forår fik hun lavet en stor sort/hvid tatovering på sin ene arm, der forestiller coveret fra faderens hit-album ‘Dangerous’ fra 1991.

Albummet bød blandt andet på numre som ‘Black or White’ og ‘Remember the Time’.

Tatoveringen viser Michael Jacksons mørke øjne omkranset af en række vilde dyr - heriblandt en abe, som får en krone på hovedet. 

- Glem aldrig dine rødder, og vær altid stolt af, hvor du kommer fra, skrev Paris Jackson til billedet af tatoveringen, som hun også delte på Instagram

Michael Jacksons datter ærer sin far med smuk tatovering

For flere nøgne damer klik her.