Paul McCartneys ekskone Heather Mills forlovet med 17 år yngre kæreste

Foto: Shutterstock

Poul McCartneys ekskone, Heather Mills, er blevet forlovet med sin 17 år yngre kæreste. Det sker 13 år efter hende og McCartneys skilsmisse i 2006.

Heather Mills er efter sigende blevet forlovet med sin toyboy-kæreste Mike Dickman. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Harry og Williams grandfætter er personlig træner: 'Han er så lækker'

Den 53-årige forretningskvinde siges at have udvekslet ringe med hendes 36-årige kæreste kort før jul. På dette tidspunkt havde de været i et forhold i 18 måneder. 

Den påståede forlovelse kommer 13 år efter hendes meget offentlige skilsmissekamp med den nu 78-årige Paul McCartney. 

Heathers kæreste betragter deres udveksling af ringe som en 'uformel forlovelse', hvorfor parret ikke har travlt med at blive gift, hævdes det.

Foto: Mick Dickman / Instagram

En kilde har fortalt The Sun, at parret er glade: 

"Heather and Mike er utroligt glade. Det er så godt at se et smil på hendes ansigt igen efter et par turbulente år. De er helt vildt forelskede. Heather har fortalt sine venner, at han er hendes livs kærlighed, mens Mike elsker hende og er fuldstændig hengiven," lød det fra kilden, som fulgte op: 

"Heather er utrolig ung af hjertet, og har det godt med alle hans kammerater - deres 17-årige aldersforskel er virkelig ikke et problem." 

The Sun skriver også, at Mike tidligere på ugen viste en ring, der blev båret på sin ringfinger på de sociale medier. 

Heather har også offentliggjort et billede, der viser hende selv, der holder en fødselsdagskage under en romantisk middag med Mike. Dette billede blev ledsaget af følgende tekst: "53. Vegansk vin og kage på min fødselsdag. Hvad kan jeg ellers bede om=" 

Heather og Mikes forhold blev kendt af offentligheden i juni 2019. Deres kærlighedshistorie begyndte, da den tidligere model begyndte at sende flirtende beskeder på en togrejse mellem Kent og London.

Foto: Mick Dickman / Instagram

The Mail On Sunday skrev på dette tidspunkt, at hun afleverede sit visitkort og et stykke papir, hvorpå der stod: "Jeg synes du er lækker. Send mig en e-mail." 

En kilde sagde dengang til The Mail on Sunday: 

"Mike sad alene og havde haft en lang, alkoholfyldt frokost, og Heather sad ved siden af ham og spillede et kortspil med sin datter Beatrice."

Læs også

Albert og Jenna afslører: Sådan er vores forhold nu

"Heather blev ved med at kigge på ham, og lige før rejsen sluttede ved London Bridge, gav hun ham et par noter, mens hendes datter ikke kiggede. En af dem lød: 'Jeg synes du er lækker. Send mig en e-mail'." 

 

Dagens Gossip