Umut i store smerter: “Håber på det bedste"

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix.

Kendiskokken har store smerter i hjertet, og nu går han til lægen.

Det glade tone er skiftet ud med en mere alvorlig mine i Umut Sakaryas seneste opslag på Facebook. 

Her fortæller kendiskokken, at han i den seneste måned har haft voldsomme smerter i hjertet.

Læs også

Landmand søger kærlighed-Stine afslører: “Niels skal være far”

“I morgen skal jeg til lægen for at høre, hvad det er, jeg fejler  Jeg håber virkelig på, at det ikke er noget alvorligt, men det føles som, at der er noget i mig, som ikke er det samme, som det engang har været,” skriver han og afslutter: 

“Jeg krydser fingre og håber på det bedste, for jeg er ikke færdig med det, jeg har gang i endnu, vi er først lige i begyndelsen,” skriver han og runder af med en hjerte-emoji.

Det er strømmet ind med ‘god bedring’-kommentarer til opslaget, hvor flere også kommer med bud på, hvad det er, Umut fejler.

“Brystmuskler der er spændt og trænger til at blive stukket ud. Du arbejder med armene foran dig. Rygmusklerne skal styrkes. Har selv prøvet det flere gange og der findes enkelte øvelse der hjælper med det samme. Håber det bedste for dig,” lyder det fra en Facebook-bruger, der bliver bakket op af en anden.

“Brystsmerter kan komme fra rygmuskler, der er spændt op. Taler af erfaring. Det føltes som hjerteanfald. En seriøs omgang kiropraktor og massage kan hjælpe. Men naturligvis skal du have udelukket, at det er rigtige hjertesmerter. Alle gode tanker.”

“Det er lidt pinligt”

Det er ikke lang tid siden, at Umut Sakarya fortalte, at de ekstra kilo på kroppen var blevet for meget.

“Jeg har det fint med, at man har lidt deller og bryster. Det er mere, at jeg ikke kunne binde mine snørebånd, uden at jeg satte mig ned. Det er lidt pinligt, når man er 30 år, og så tænkte jeg, at hvis jeg kunne finde ud af at drive en forretning, så måtte jeg også kunne finde ud af at drive min krop, og så gik jeg i gang,” fortalte han til Ekstra Bladet.

Du kan læse mere om Umuts forvandling her:

Læs også

Umut Sakarya i vild forvandling: Så meget har han tabt sig

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip