Peter Ingemann har teksten til sin gravsted klar

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Tv-værten Peter ingemann fortæller, at han har beskeden klar til sin gravsten.

På sin Facebook-profil deler Peter Ingemann et billede af dagens coronatal, hvor han påpeger, at der bliver længere og længere til de tusinder af indlagte der er blevet forudsagt.

Læs også

DR-vært ramt af corona

"Ja ja kloge mennesker på RUC - der bliver sgu længere og længere til de tusinder af indlagte! Som forudsagt så sent som i sidste uge…..," starter han i opslaget med billedet af dagens coronatal.

 

"Hør her bagklogskabens ulidelige klare lys er så træls, det er jeg med på - men at tage så meget fejl så tit og over såååå lang tid….

Nu giver talnørderne så det gode vejr æren for at det går så godt….. hmmmm nu skal jeg jo ikke gøre mig klog på hvordan man regner, meeeeeeen kunne sommervejr ikke også være en af de ting der blev bygget ind i de fine modeller. Plejer jo at være nogenlunde sommer i juni og juli (hvor der jo kunne være op imod 3-5000 indlagte….ja der kunne også sne)….," skriver han.

Smuttede den også?

Peter Ingemann skriver også, at han i dag er blevet vaccineret.

 

"Så er der vaccinerne, de var forhåbentlig da også lagt ind i modellerne, eller smuttede den også? Sjældent at de unge mennesker fylder op på hospitalsgangene. Ikke i coronaens verden i hvert fald," lyder det, hvorefter han afslutter:

 

"PS. Er blevet vaccineret i dag og er frisk som en havørn….skulle jeg dø i nat, så skal der stå på min gravsten:

“Ja han var skide irriterende, men han regnede dog ikke forkert - han kunne nemlig slet ikke regne.”

 

Det er ikke første gang, at Peter Ingemann langer ud efter håndteringen af corona-situationen i Danmark. 

 

Også tidligere er han på sin Facebook-profil kommet med en appel til Mette Frederiksen. 

 

Her gik beskeden på, at genåbningen ikke havde resulteret i så mange smittede og indlagte som forudsagt og at der derfor burde åbnes mere op. Samtidig benyttede Peter Ingemann lejligheden til, at sende en besked til statsministeren, hvor han bad om at Johnson & Johnson-vaccinen kom tilbage i vaccinations-programmet.

 

"Ja, det er frygtelig at være bagklog - jeg undskylder - men det er også slemt at være meget forklog. Det kommer til at betyde dårlig trivsel, økonomi og alt for mange tabte liv på sigt. Ja der var jeg forklog. Undskyld. God dag og kom så med den Johnson&Johnsons. Please Mette," lød det i maj måned fra Peter Ingemann.

Læs også

Flertal vil lempe restriktioner