Peter Ingemann 'leger' Adolf Hitler: Kan I se ligheden?

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Peter Ingemann har delt et opslag på Facebook, hvor han i den grad sammenligner sig selv med en af historiens værste mennesker.

Adolf Hitler var hovedansvarlig for en krig, der kostede omkring 60 millioner mennesker livet. 

Samtidig førte han an i et politisk parti, som nådesløst slagtede omkring seks millioner jøder i lejre, som fik dyreforholdene på et slagteri til at se overordentlig gode ud, og det er derfor de færreste, der har lyst til at blive sammenlignet med manden, som af mange ses som historiens største skurk.

Læs også

Peter Ingemann med stor nyhed: "Så er vi dælme-dytme i gang"

Alligevel har den folkekære tv-vært Peter Ingemann valgt at dele et opslag på Facebook, hvor han i den grad sammenligner sig selv med den væmmelige mand. 

"Lidt Adolf har man vel lov til at være," starter opslager, som desuden indeholder to billeder. 

På det ene billede kan man se en ung Hitler spejde ud over bjerglandskabet fra en bjergtop i Berchtesgaden i Bayern og på det andet, kan man se Ingemann stå præcis samme sted og spejde ud over samme bjerglandskab. 

I opslaget, som i skrivende stund har fået mere end 2.500 'likes', fortsætter den elskede tv-vært med at forklare om, hvordan området var hjem for mange af "nazi-spidserne."

Artiklen fortsætter under opslaget...

Det er ikke første gang, at Ingemann giver taletid til folk, som var højtstående i den tyske hær under Anden Verdenskrig. 

For en uges tid siden lavede han således et opslag, hvor han udråbte den tyske oberst Claus von Stauffenberg som en "helt."

"20.07.1944. Hvil i fred - min helt," skrev han således i et opslag, hvor han desuden delte et billede af manden, der spillede en stor rolle i den tyske hær og i invasionen af blandt andet Frankrig og Polen. 

Årsagen til, at Ingemann vælger at kalde Stauffenberg for sin "helt" er dog ikke, at han var nazist - det var han nemlig ikke. 

Derimod var Stauffenberg katolik og én af de få, der turde gå imod Hitler, og det var således ham, der stod bag attentatforsøget mod Hitler d. 20. juli 1944. 

Man kan dog ikke komme udenom, at Stauffenberg så til, mens den tyske krigsmaskine hærgede og dræbte i blandt andet Polen, Frankrig og Rusland.

Læs mere om Stauffenberg ved at trykke her.

 

Læs også

Peter Ingemann stopper: "Tak for denne gang"

 

 

 

 

Dagens Gossip