Peter Ingemann lover at sove med den under hovedpuden: “Den er jo immervæk 50.001 kroner værd”

Den kommer under hovedpuden, lover Peter Ingemann.

Gennem flere programmer har danskerne kunne følge Peter Ingemann på tur rundt i Danmark. Tv-værten har taget den gule hjelm på, sat sig på den røde Puch Monza Juvel og besøgt forskellige steder i det danske land.

Læs også

Alva fra 'Fars pige' giver kryptisk svar om ny kæreste

Den gule hjelm måtte Peter Ingemann sætte til salg efter programmet "Ingemann, Fyn og Lolland-Falster”, da et af programmerne resulterede i en større udgift for Assens Kommune. 

Her kom Peter Ingemann nemlig forbi den lille by Snave på sin tur - og de fleste husker sikkert den ikoniske "Polle fra Snave", der for mange år siden var med i Sonofon-reklamerne og siden fik sin egen film.   

Da Polle var på sit højeste, blev der stjålet en del Snave-byskilte, hvilket Peter Ingemann fik nævnt i sit program. Det satte gang i en ny bølge af tyverier. Som et plaster på såret solgte han derfor sin hjelm på aktion. Pengene skulle gå til Assens Kommune, hvor byen Snave er placeret i.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Kommunen takkede dog nej til penge, og i stedet donerede Peter Ingemann den ene halvdel til Snave byfest og den anden halvdel til Blå Kors.

Et gensyn med hjelmen

Nu er optagelserne til endnu et program skudt i gang. Denne gang er det Bornholm, som Peter Ingemann indtager på sin røde Puch Monza Juvel. Det betyder også et gensyn med den karakteristiske gule hjelm. Det fortæller Peter Ingemann på sin Facebookprofil.

"Så er vi dælme igang. Hjelm lånt af dejlige Bornholmer-Michael, der mødte mig på havnen i solskin. Jeg lover at sove med hjelmen under hovedpuden, den er immervæk 50.001 kr værd," skriver den populære tv-vært,

Det var nemlig “Bornholmer-Michael”, der endte med at købe hjelmen af Peter Ingemann for intet mindre end 50.001 kroner.

Læs også

Efter heftig kritik: Nu bruger dansk slankevirksomhed Janni Ree

 

 

 

 

Dagens Gossip