Peter Ingemann melder ud: “Det skrider fremad”

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2.

Peter Ingemann er i gang med at skrive en ny bog, og det “skrider fremad”, fortæller han.

Tidligere på året afslørede den 47-årige TV 2-vært på Instagram, at han er i gang med et nyt projekt.

Læs også

Umut Sakarya om de sidste fem år: Så vildt har det været

“Er i gang med at skrive en ny bog. En semi-autentisk bog (mere autentisk end semi) om familie-bodegaen, “Den Gyldne Hest” i Silkeborg og dens herlige klientel,” skrev Peter Ingemann i et opslag på Instagram i januar.

 

I et nyt opslag fortæller Peter Ingemann nu, at arbejder går i den rigtige retning.

“Det skrider fremad med ‘Den Gyldne Hest - En erotisk brun bodega-fortælling.’ Har brugt weekenden og hygget mig med de semi-autentiske fortællinger fra værtshusmiljøet i det midtjyske. Ja historierne er sgu mere autentiske end semi. Det er faktisk rystende,” skriver han.

Til de interesserede røber han, at bogen udkommer til jul 

“Håber I vil læse med og ikke fordømme og hade mig til evig tid. Måske er det nu, jeg sætter karrieren over styr,” skriver han og indrømmer:

“Jeg er jo bare et vulgært og primitivt menneske.”

 

Tilbage i 2019 lukkede værsthuset Den Gyldne Hest i Silkeborg, som i 50 år langede øl over disken. Et ‘legendarisk’ sted bliver det beskrevet som, og det er den bodega, der er omdrejningspunktet for Peter Ingemanns kommende bog.

Endnu en god nyhed

I en række TV 2-programmer har Peter Ingemann kørt rundt i Danmark på sin knallert. I sidste uge kom tv-værten med en god nyhed til fans af programmerne. 

“Knallerten kører igen! Om et par måneder trykker jeg kickstarteren i bund og stikker atter engang min ‘Rubin-røde Puch’ ind i et lækkert område af Danmark,” skriver Peter Ingemann og røber, at turen denne gang går til Solskinsøen i Østersøen.

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Peter Ingemann afslører godt nyt: Det sker igen