Peter Ingemann raser: Forstår det ikke

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix.

Den populære tv-vært har valgt at sende en hilsen til den tidligere svømmer Lotte Friis.

Den tidligere svømmer Jeanette Ottesen er lige nu aktuel med selvbiografien 'Fri’. I bogen giver hun et indblik i den - til tider - rå og barske svømmeverden.

Læs også

Linse Kessler om knivstikkeri: “Jeg har ikke fortrudt”

Jeanette Ottesen beskriver i bogen, hvordan der i en årrække eksisterede en mobbekultur, der særlig gik ud over svømmekollegaen Lotte Friis. 

I den forbindelse vælger Jeanette Ottesen at sige undskyld til Lotte Friis, men det er ikke tilgivelse, der fylder hos Lotte Friis i disse dage. 

Det forklarer hun i et opslag på Instagram.

“I dag føler jeg mig mere blotttet og og stillet til skue for hele Danmark, end jeg nogensinde har prøvet før.”

“Jeg er på intet tidspunkt blevet spurgt om hvorvidt, det er ok, at jeg blev brugt i hendes bog. Det er MIN historie at fortælle - ikke hendes,” skriver Lotte Friis.

I kommentarfeltet bakker mange Lotte Friis op, og tv-værten Peter Ingemann har også skrevet en hilsen til den tidligere svømmer, der i dag arbejder hos DR. 

“Kære Lotte. Fik ondt i maven, da jeg læste de uddrag fra bogen. (...) Helt generelt så har jeg altid hadet mobning som pesten, lige fra da jeg var en lille dreng i skolen og bliver rasende, når jeg læser om, hvor onde mennesker kan være ved hinanden. Forstår simpelthen ikke, at man i situationen ikke spørger sig selv: Hvordan ville jeg selv føle det, hvordan ville jeg selv synes det ville være at stå i denne situation,” skriver han og sender sin opbakning afsted.

“Jeg kender jo ikke historien i detaljer, men vil bare sige, at jeg forstår dig til fulde og er sgu rigtig ked af at læse det, der er skrevet, og det du skriver her.”

Du kan se Lotte Friis’ opslag her. 

Læs også

Nicolais kæmpe gæld afsløres for kæresten: Udvandrer i chok i ‘Luksusfælden’