Nicolais kæmpe gæld afsløres for kæresten: Udvandrer i chok i ‘Luksusfælden’

Foto: TV 3.

Trods ti års parhold så kommer det alligevel som et chok for Abigail, da det går op for hende, hvor elendig Nicolais økonomi er.

I aften skal Luksusfældens eksperter et smut til Slagelse. Her møder de 27-årige Nicolai og hans britiske forlovede Abigail.

Parret har kendt hinanden i snart ti år, lige siden Nicolai på en studietur til London mødte Abigail. Teenageforelskelsen er nu blevet til et seriøst forhold, og Abigail har taget turen over Nordsøen for at flytte sammen med sin Nicolai.

Men trods ti års parhold så kommer det alligevel som et chok for Abigail, da det går op for hende, hvor elendig Nicolais økonomi er.

Da Luksusfældens eksperter, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen, gennemgår Nicolais forbrug og økonomi, vælger Abigail at udvandre midt i det hele.

Det kan man se i dette klip fra programmet, der bliver vist i aften på TV 3.

Parret drømmer om det helt store slotsbryllup, men så længe Nicolai ikke bidrager, har det lange udsigter, og det er blandt andet det, der gør Abigail trist og frustreret.

Kæmper med ADHD-diagnose

Det ulige økonimiske forhold er ikke det eneste, parret kæmper med. For Nicolai har også en ADHD-diagnose, som hindrer ham i at finde et arbejde, fastholde det og blive en ansvarlig kæreste.

Parret drømmer om det helt store slotsbryllup, men så længe Nicolai ikke bidrager, har det lange udsigter. Foto: TV 3.

Abigail anerkender diagnosen og Nicolais udfordringer, men mener også, at han ind imellem bruger sin ADHD som en undskyldning for ikke at tage sig sammen.

Om det lykkes Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen at hjælpe Nicolai og Abigail, kan ses i aften klokken 20 på TV3.

 

 

 

Dagens Gossip