Peter Ingemann raser: “Hvad fanden er det der foregår?”

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2.

“Så stop dog,” lyder det fra tv-værten, der er kommet til tasterne.

Den hårde tone på de sociale medier.

Det er noget, der er omtalt meget i øjeblikket. Peter Ingemann har også bemærket det, og nu blander han sig i debatten. Det gør han i et opslag på sin Facebook-profil.

Læs også

Peter Ingemann melder ud: "Det er slut"

Til et billede med teksten: "Nogle personer tror, at de gør verden til et bedre sted ved at sende hadbeskeder, siger ekspert," knytter Peter Ingemann et par ord. 

"Så stop dog - Please! Hvad fanden er det der foregår?," indleder han sit opslag, hvorefter han fortsætter:

"Et ungt smukt menneske stiller op i et talentshow, gør sit allerbedste og mere til, krænger hele sin sjæl ud og står ‘nøgen’ foran os andre, satser hele butikken fordi vedkommende vil noget, gør noget, drømmer om noget. Det er så flot og - skulle jeg der selv har lidt af sceneskræk - hilse at sige kræver nosser af stål, uanset køn (undskyld mit franske)."

Det er dog ikke kun de unge mennesker, som Peter Ingemann tænker på i sit lange opslag. Også andre udsættes for ubehagelige og ondskabsfulde beskeder på de sociale medier. 

“Men ude ved de små computerskærme sidder der mennesker som hader og skriver de mest svinske beskeder til disse unge mennesker...eller til politikere, debattører, mediefolk og alle andre mennesker - for den sags skyld. Hvad får et voksent menneske, der måske selv har børn, til at sende sådanne beskeder??? Jeg fatter det ikke,” slår Peter Ingemann fast.

Han uddyber, hvordan undersøgelser har vist, at det er bredt udsnit af befokningen, “helt almindelige mennesker”, der ser sig nødsaget til at gå amok i kommentarfelter på sociale medier.

“Stop det”

Peter Ingemann opfordrer til, at man tænker sig om, før man sætter sig til tasterne. 

“Der er altså et menneske i den anden ende, som bliver ked af det, tvivler, stopper op og som kan blive livsvarigt skadet,” skriver han. 

Han runder opslaget af med:

“STOP DET! - og bliv selv et dejligt menneske! Du kan nå det.”

På blot en time på Facebook har opslaget modtaget over 1.400 likes og adskillige kommentarer. Du kan se hele opslaget herunder:

 

Læs også

Peter Ingemann jubler: “Ny rekord”

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip