Peter Ingemann røber detaljer fra privatlivet

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

I øjeblikket er han aktuel i programmet Ingemann, Fyn og Lolland-Falster på TV2. Det er også i det program, at han nu fortæller om detaljer fra privatlivet.

I øjeblikket kan man se Peter Ingemann køre Fyn og Lolland-Falster tynd på sin knallert af modellen Puch Monza Juvel. 

Her kommer han vidt omkring, blandt andet har han været forbi den lille by Snave, hvor en snak om Polle og stjålne byskilte, resulterede i en undskyldning til Assens Kommune og en vild auktion.

Det kan du læse mere om her:

Læs også

Peter Ingemann afslører: Så meget gav Michael for den gule knallerthjelm

I et af programmerne kommer Peter Ingemann også forbi Troels Trier, der er manden bag gruppen Røde mor.

Det er et besøg, der vækker stor begejstring hos den populære vært - han er nemlig svært glad for samfundssatiriske sange. 

Favorit til løbeturen

De fleste som dyrker motion, har sikkert også en favorit spilleliste til netop det formål. Det gælder også Peter Ingemann. 

TV 2-værten har en forkærlighed for de gamle sange fra den samfundssatiriske gruppe Røde mor. Faktisk er det altid det musik, han lytter til, når han løber ture.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har Røde mor i ørerne, når jeg løber. Jeg ELSKER Røde mor," lyder det begejstret fra Peter Ingemann, da han møder Troels Trier, som også giver et nummer til den begejstrede gæst. Du kan se klip fra mødet mellem de to herunder:

 

Læs også

Peter Ingemann løfter sløret: I morgen bliver det offentligt

 

 

 

Dagens Gossip