Peter kaster håndklædet i ringen: Derfor har jeg droppet Amalie

Foto: Ritzau Scanpix

I efteråret gav Peter Birch udtryk for, at han længtes efter ekskæresten Amalie Szigethy. Nu har han dog opgivet at finde sammen med realitystjernen igen.

Trods sine tidligere udmeldinger har realitystjernen Amalie Szigethys ekskæreste Peter Birch opgivet håbet om, at de to en dag finder sammen igen.

Det skriver Realityportalen.

- Hun er en god pige, men der er for meget drama i hendes liv. Vi er ikke uvenner, men hun har lidt brændt sine broer, og sådan er det jo, siger Peter Birch til Realityportalen.

Læs også

Peter erklærede Amalie Szigethy sin store kærlighed: Her er hendes kontante afvisning

Der er især én bestemt hændelse, som har skuffet Peter Birch. Nemlig da Amalie Szigethy aflyste en tur til den amerikanske storby Los Angeles, som de to skulle have planlagt sammen.

I slutningen af november skrev Peter Birch et opslag på det sociale medie Instagram, som satte gang i spekulationerne om, hvorvidt han og Amalie Szigethy ville finde sammen igen.

- Savner dig så utroligt meget. Kom hjem, jeg er parat nu, skrev Peter Birch til et billede af sig selv og Amalie Szigethy.

Læs også

Efter Peters overraskende bøn: Nu svarer Amalie igen

Amalie Szigethy havde ikke meget at sige til ekskærestens kærlighedserklæring:

- Det er da meget sødt, udtalte hun til Ekstra Bladet i forbindelse med Peter Birchs følelsesladede opslag. 

Tidligere på året gav Amalie Szigethy dog udtryk for, at gammel kærlighed aldrig ruster, da hun var med i TV3-programmet Forsidefruer. Her inviterede Amalie Szigethy Peter Birch med til Sarah Louise Christiansens 35-års fødselsdagsfest.

Læs også

Amalies vilde aften med Peter: 'Jeg lå helt nøgen ude på toilettet'

Her indrømmede den tidligere Paradise Hotel-deltager, at de to ikke var helt færdige med hinanden, selvom de slog op i 2013 efter et par års forhold:

- Sandheden er jo så, at vi faktisk har været sammen on and off lige siden, lød det fra Amalie Szigethy.

- Det er lidt mærkeligt med Peter, for vi har en fortid. Jeg vil ikke sige, jeg er forelsket i Peter. Det er jeg ikke. Men nogen gange har man noget med en person, som man ikke kan forklare.

Efter Peters vilde kærlighedserklæring: Sådan går det med ham og Amalie i dag

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip