Philip May laver moderkage med Favoritsauce fra Jensens Bøfhus

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Moderkagen blev til menu.

Der er altid gang i den, når man ser realitystjernen Philip May på skærmen. Han er med på den værste, og derfor er det ikke en stor overraskelse, at han har valgt at spise kæresten Simones moderkage.

Læs også

Luksusfældens ekspert i chok: “Hvorfor fanden har du ikke gjort noget ved det?”

Det bliver dokumenteret i programmet Philip May & Simone på discovery+. Her får seerne lov til at se, hvordan Philip May sammen med sin bror planlægger en stor menu for at spise moderkagen. I december blev Philip May & Simone menlig forældre til Vilmar. 

“Vi skal jo holde den moderkagefest, og hvis der er en, jeg ved, der vil være med, så er det dig,” siger Philip May, der i programmet har inviteret sin bror på besøg for at sammensætte menuen. 

Nicki Mikkelsen, Philip Mays bror, skuffer ikke sit familiemedlem.

“Jeg har tænkt på en 3-retters menu. Istedet for rejer, så putter man moderkage i. Med moderkage-dressing,” lyder det kreativt fra storebroderen.

Philip May konstaterer, at moderkage ikke er det lækreste, for der er “ikke så mange, der spiser det.” Men det afholder ikke ham fra det. Han vil nemlig gøre det til noget lækkert og spiseligt.

Moderkage med Favoritsauce fra Jensens Bøfhus

Ideerne står i kø hos de to brødre, og til Se & Hør forklarer Philip May, hvad de kom frem til. 

“Vi endte med at lave en god rejecocktail uden rejer, det blev så moderkage. Nogle indbagte kanapé. Så lidt paneret moderkage med god Favoritsauce fra Jensens Bøfhus. Og så lavede vi også en smoothie ved siden af,” forklarer han til ugebladet.

Selvom der skulle komme en bror eller søster til Vilmar, så er der ikke stor sandsynlighed for, at der bliver serveret 3-retters med moderkage igen. 

“Jeg tror ikke, jeg kommer til at spise den igen,” slår reality-stjernen fast.

Læs også

Tv-kendis opereret i hovedet

 

 

 

Dagens Gossip